Волинські митники «заробили» для бюджету понад 4 мільярди гривень

Волинські митники «заробили» для бюджету понад 4 мільярди гривень
Керівник Волинської митниці Віктор Кривіцький вважає, що у відомстві необхідно бачити резерви і знайти можливості використати їх системно.

У Волинській митниці ДФС на нараді підбили підсумки роботи підрозділів за основними показниками діяльності за 7 місяців поточного року, - повідомили у відомстві.

Станом на початок серпня митниця скерувала до Державного бюджету України 4079,8 млн гривень, що на 53% більше до відповідного періоду 2016 року та становить 137% виконання індикативного показника доходів.

Індикативний план липня стосовно червня був більшим на 16%, але і його перевиконано за рахунок подальшого зростання обсягів імпорту та залучення нових суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які здійснюють митне оформлення товарів на Волинській митниці ДФС. Найуспішніше спрацювали щодо залучення нових суб’єктів на митному посту «Ягодин».

У керівника установи викликає занепокоєння виконання планових завдань серпня (які теж суттєво вищі липневих), з огляду на сезонність імпорту певних груп товарів (мінеральні добрива, зернозбиральна техніка тощо). Віктор Кривіцький доручив керівникам митних постів посилити зусилля в напрямку створення максимально сприятливих умов для суб’єктів ЗЕД, в межах чинного законодавства,з метою збільшення кількості митних оформлень та відповідного росту сум платежів до бюджетів різних рівнів.

«Необхідно бачити резерви і знайти можливості використати їх системно», - наголосив Віктор Кривіцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські митники «заробили» для бюджету понад 4 мільярди гривень
12 серпень, 2017, 11:09