Вийшов черговий номер друкованого тижневика «ВолиньPost». АНОНС

Вийшов черговий номер друкованого тижневика «ВолиньPost». АНОНС
Восьмий номер газети «ВолиньPost» вийшов друком у п’ятницю, 11 серпня.

У ньому ви прочитаєте:

«Кого вартувала і за ким стежила «Варта порядку»?» Газета детально аналізує ситуацію із затриманням у Луцьку голови громадського формування «Варта порядку» Олександра Тиводара, описує, в чому його звинувачують, хто його захищає, і намагається спрогнозувати подальший хід подій у цій справі. Також у номері – коментарі стосовно затримання Тиводара громадських активістів і депутатів міської ради.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО СПРАВУ ТИВОДАРА

«Два мільйони за сто тисяч, або Як обікрасти лучан». У рубриці «Схеми» тижневик викриває оборудку, яку нещодавно провернули депутати Луцької міськради Сергій Була і Костянтин Петрочук.

Саме ці два обранці, яких сьогодні хочуть відкликати, прибрали до своїх рук 2 гектари землі на вулиці Рівненській, заплативши за неї у 20 разів менше, ніж її реальна ринкова ціна. Хто їм у цьому допомагав і що хитруни збираються там робити, дізнаєтеся з газети,

«Приєднання чи об’єднання? У Підгайцях обурені діями Луцької міськради». Чому на громадське обговорення про об’єднання Луцька з навколишніми селами не запросили ЖОДНОГО представника сільських громад? Запитує обранців лучан депутат Підгайцівської сільської ради Тарас Столярчук.

«Кохання-зітхання, або Про особисте життя зека». «ВолиньPost» завершує публікацію спогадів лучанина Андрія Дахновського, який відсидів по тюрмах 34 роки, про життя з того боку колючого дроту.

Також у газеті – традиційні рубрики «Надзвичайне», «Топ-новини», «Тиждень у фотографіях», новини Луцька, Волині, України і світу.
Як завжди, «ВолиньPost» друкує прогноз погоди на найближчі сім днів і програму передач на наступний тиждень найпопулярніших телеканалів.
Шукайте газету в своїх поштових скриньках.

Вона розповсюджується БЕЗПЛАТНО.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вийшов черговий номер друкованого тижневика «ВолиньPost». АНОНС
12 серпень, 2017, 15:00