У Луцьку відбувся «ВелоЕкоФест». ФОТО

У Луцьку відбувся «ВелоЕкоФест». ФОТО
У Луцьку відбувся традиційний "ВелоЕкоФест-2017".

Захід влаштували в суботу, 12 серпня, - повідомили в адміністрації КРЦ "Адреналін сіті".

Після офіційної реєстрації 308 велолюбителів проїхалися вулицями міста, щоб привернути увагу до проблем довкілля та пропагувати здоровий спосіб життя, а також заохотити інших віддавати перевагу велосипедам, найбільш екологічному виду транспорту.

Долати маршрут зібралися люди різного віку та професій. Багато хто прибув сюди цілими сім'ями. А наймолодшому учаснику велопробігу виповнилося лишень 9 місяців.

Після реєстрації та інструктажу велосипедисти організованою колоною рушили у путь. Порядок та супровід на автошляхах забезпечували патрульні поліцейські та автомобіль швидкої допомоги.

Приємно відзначити, що учасники "ВелоЕкоФесту" привернули увагу багатьох лучан, які радо вітали велобайкерів, вигукували "Слава Україні!", "Ми з вами!" та сигналили з автомобілів.

Здолавши маршрут, на всіх чекав розіграш призів від спонсорів фесту мережі супермаркетів "Наш Край" та розіграш головного мегавелопризу – сертифіката на 8 тисяч гривень на подорож від "КРЦ "Адреналін сіті" та туристичної агенції "Нові мандри".

Щасливим переможцем та власником сертифіката став 15-річний лучанин Максим Лотиш. Максим давно захоплюється велосипедним спортом та вже вдруге бере участь у ВелоЕкоФесті. Як розповів хлопець, дізнався про велопробіг із соцмереж та вирішив разом з друзями долучитися до велофесту.

"Не сподівався, що виграю головний приз, а тут удача посміхнулася і мені. Катайтеся на велосипедах ­- це корисно і цікаво!» - побажав усім щасливий власник сертифіката.

У День народження "Адреналін Сіті" ніхто не залишився без подарунка. Браслети усіх учасників обмінювали на сертифікати на розваги.

На цьому День народження "Адреналін Сіті" не завершується, попереду ще цікава розважальна програма з призами, дитячі забави, шоу бульбашок, виступ фольк-гурту "Барви", екстрим шоу від Kozak Combat Arts.

Увечері на вас чекає виступ фіналіста шоу Х-фактор Аркадія Войтюка, Dj парад та запальна пінна дискотека.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбувся «ВелоЕкоФест». ФОТО
12 серпень, 2017, 17:10