Аварія лоб у лоб на Херсонщині: є загиблі

Аварія лоб у лоб на Херсонщині: є загиблі
Біля Херсона під містом Олешки сталася ДТП: дві людини загинули і ще четверо постраждали в аварії на об'їзній дорозі, серед них - п'ятирічна дитина.

Автомобіль Peugeot, який прямував з Херсона в Залізний Порт, з невідомих причин раптово виїхав на зустрічну смугу руху і помчав назустріч Toyota Land Cruiser, яка слідувала в зворотному напрямку. Водій джипа відвести його в сторону не зумів, і машини зіткнулися, - пише Kherson.net.ua.

"Жінка, яка перебувала за кермом Peugeot, загинула на місці ДТП. Там же померла і п'ятирічна дитина – найімовірніше, її син. Усіх інших пасажирів Peugeot доправили до в лікарні з травмами та забоями. Зараз ними займаються лікарі, а співробітники поліції працюють на місці події, встановлюючи всі обставини", - каже в.о. Олешківского відділення Національної поліції Віталій Кукава.

Пізніше стало відомо, що крім водія і хлопчика померли ще двоє пасажирів цього транспортного засобу: один чоловік помер у відділенні центральної районної лікарні, а другий – у кареті "швидкої допомоги", передає 112 Україна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія лоб у лоб на Херсонщині: є загиблі
12 серпень, 2017, 17:27