«Ми проти свавілля «Варти порядку», - заява луцького осередку руху С14

«Ми проти свавілля «Варти порядку», - заява луцького осередку руху С14
Активісти С14 Луцьк разом з іншими організаціями та ветеранськими спілками взяли участь в акції протесту проти свавілля "Варти порядку".

Близько 200 учасників бойових дій, волонтерів і небайдужих патріотів зібралися, аби передати правоохоронним органам колективне звернення щодо криміногенної ситуації з "Вартою порядку" у Луцьку, - йдеться в повідомленні осередку на сторінці в Facebook.

"Панове керівники держави! Ми воювали для того, щоб був спокій, а в нас нищать майно, б’ють активістів. Владо, ми вас обрали і дали вам право сили. Або ви наведете порядок в Луцьку та повернете спокій на наші вулиці, або ми залишаємо за собою право самостійно захищати своє життя, а також життя своїх рідних та друзів!" - цитують вони заяву організацій.

"Ми не дамо ворогові, будь він зовнішній, чи внутрішній панувати на нашій землі".

Нагадаємо, 11 березня в Луцьку близько 200 атовців та волонтерів зібралися, щоб передати керівництву правоохоронних органів та Президенту Петру Порошенку звернення щодо ситуації в місті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так званому "вождю з Швейцарії" не везе. Не вдається торф, не вдається бурштин. По місту прокотилась недобра слава про його місцевих сателітів (чи то васалів). Вони показали своє гниле нутро. Люди, які нюхали порох, виступили проти них. 30 серпня відбудеться сесія обласної ради. "Вождь" приїде за черговою жертвою - дерибанити землю старого ринку. З тих джерел, яким я вірю, спроба такого дерибану може вилитись в масове соціальне невдоволення. Навіть таке, що "вождю" буде не до базарної землі... Поживемо - побачимо, казав сліпий.
Відповісти
Останні новини
«Ми проти свавілля «Варти порядку», - заява луцького осередку руху С14
13 серпень, 2017, 06:58