Клімчук очолив рейтинг губернаторів, - ЗМІ

Клімчук очолив рейтинг губернаторів, - ЗМІ
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук (на фото) очолив рейтинг українських губернаторів, складений виданням Коментарі.

Рейнтинг склали на основі інформації Державної служби статистики та її територіальних органів, повідомляють укладачі рейтингу видання Коментарі.

За підсумками третього кварталу 2012 року губернатори Волині Борис Клімчук, Буковини Михайло Папієв та Рівненщини Василь Берташ увійшли до трійки лідерів рейтингу губернаторів, а трійку аутсайдерів склали керівники Луганської, Черкаської та Запорізької областей Володимир Пристюк, Сергій Тулуб і Олександр Пеклушенко.

Нагадаємо, тиждень тому видання Дзеркало тижня з посиланянм на джерела в Адміністрації президента України заявило. що Віктор Янукович має намір звільнити голів адміністрацій у дев’ятьох областях, серед яких – і Волинська.

Нижче - підсумкова таблиця результатів розвитку регіонів України.



В останньому стовпці підсумкової таблиці для кожного регіону наведена загальна сума балів у рейтингах «Коментарів» за 2010, 2011 роки та I-III квартали 2012 року (а в дужках вказано місце відповідно до цієї суми балів).

У дванадцяти керівників ця сума виявилася негативною, і це говорить про те, що ввірені їм регіони в 2010-2012 роках за 20 критеріями у більшій мірі відносилися до аутсайдерів, ніж до лідерів. Правда, чотирьох з цих керівників призначили порівняно нещодавно - у другій половині 2011 року. Однак інші вісім пропрацювали достатньо.

Нагадаємо, що у попередньому рейтингу голова Волинської ОДА Борис Клімчук зайняв першу сходинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинь - НАЙКРАЩА! УРА! :-) Особлива вдячність Борису Клімчуку! Його рейтинг - відображення відродження ВОЛИНІ!
Відповісти
А писали що звільнять...
Багато-кому ще далеко до Петровича! Вітаю!!!
Відповісти
всетаки, головний наш ПОЛІШУК уря
Відповісти
Злодій повинен сидіти у в'язниці!
Відповісти
Розпорядженням голови Волинської обласної державної адміністрації від 22 листопада 2012 року №492 «Про затвердження змін та доповнень, що вносяться до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області на 2012 рік» передбачено 383,1537 тис. грн. на капітальний ремонт вулиці Курбаса у місті Рожище Волинської області. До слова сказати, що на цій вулиці будує будинок син голови Волинської обласної ради Володимира Войтовича – Тарас. По даній вулиці порівняно недавно (кілька років тому) Рожищенська міська рада «нарізала» під забудову кілька ділянок, а тому саме ця частина є відносно молодою і практично необжитою. Володимир Войтович – проект Бориса Клімчука. Тарас Войтович – перший заступник голови Рожищенської районної державної адміністрації, депутат районної ради від Фронту Змін. Складається враження, що батько зробив синочкові подаруночок, виділивши таку суму грошей з бюджету на дорогу, яка не є пріоритетом у місті. Дані кошти доцільніші було б використати на ремонт доріг, які мають стратегічне значення для міста, для вулиць, де живе основна кількість населення районного центру, для вулиць, які десятиліттями не бачили ніякого покриття, для прикладу зробивши ремонт по вулиці Ювілейній, Квітневій чи, доробивши ремонт по вулиці Шевченка, можна було б зробити її об’їзною та розвантажити центр міста від автотранспорту, тим самим полегшити життя жителів міста. Даний випадок яскраво показує, що високопосадовці області нехтують потребами громадян, поступають всупереч інтересам громади і використовують кошти платників податків на власний розсуд.
Дуже щільно цим питанням зацікавились депутати міської ради… щоправда невідомо, чи дадуть цьому розголос… Однак, усе Рожище практично «на вухах» через це небачене зухвальство – так цинічно ставитись до людей ще ніхто собі не дозволяв, а ці, «ковельські», ЗМОГЛИ!... ЗМОГЛИ І ЗРОБИЛИ!!! – ГАНЬБА!!!
Даний випадок не є поодиноким. У 2010 році знову ж таки за сприяння Володимира Войтовича його син Тарас отримав по державній програмі забезпечення молоді житлом кредит для будівництва згадуваного уже будинку, до якого за державний кошт підвели дорогу з асфальтовим покриттям. На момент отримання пільгового кредиту Тарас Володимирович працював начальником управління пенсійного фонду України у Рожищенському районі, тобто не був людиною, обмеженою постійних доходів. В Рожищенському районі, мабуть як і в інших адміністративно-територіальних одиницях такого розряду, малозабезпечених дуже багато, багато знедолених людей, які потребують допомоги, однак, нехтуючи черговістю, потребами соціально-незахищених верств населення, державні кошти ЦИНІЧНО були спрямовані виключно на вирішення власних соціально-побутових потреб.
Також обурює те, що людина обрана депутатом районної ради від опозиційної партії і в той же час працює на високій посаді – перший заступник голови районної державної адміністрації. Абсурд і парадокс. Справою честі було б або скласти мандат або не йти на роботу у владу. Саме такі люди порочать нашу державу кидаючи під ноги гідність усього українського народу! – адже про яку довіру чи то до провладних партій чи до опозиційних може взагалі йти мова, коли такі факти мають місце у сучасному житті?
Відповісти
ГАНЬБА таким коментаторам!!! Справа у тому, що Розпорядженням голови Волинської обласної державної адміністрації від 22 листопада 2012 року №492 «Про затвердження змін та доповнень, що вносяться до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області на 2012 рік» виділено кошти також на ремонт і капітальний ремонт вулиць інших населених пунктів, вулиць на яких далеко навіть не мешкають VIP-персони, а живуть звичайні люди, а тому дане звинувачення, ба більше того, вирвана фраза з тексту Розпорядження лише руйнують спокій в області і породжують гнів жителів. Тому таким чином, очевидно заздрісна особа, прагне підірвати авторитет Голови ОДА, Голови облради - а це вже наклеп, за який, до речі передбачено відповідальність в чинному законодавстві України.
До слова, фраза: "Даний випадок не є поодиноким. У 2010 році знову ж таки за сприяння Володимира Войтовича його син Тарас отримав по державній програмі забезпечення молоді житлом кредит для будівництва згадуваного уже будинку..." взагалі є бузглуздою і жодним чином не обгрунтованою, а лише базується на припущеннях дописувача. Так, зверну увагу на той факт, що існують Постанова КМУ від 29 липня 2002 р. N 1089 "Про затвердження Державної програми забезпечення молоді житлом на 2002-2012 роки" та Постанова КМУ від 11 листопада 2009 р. N 1249 "Про затвердження Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки" згідно яких у містах (а містом є Рожище) об"єктом фінансування молодіжного будівництва є лише багатоквартирні будинки. Тому і тут звинувачення є бізпідставними.
Відповісти
Тарасе, харе видурнюватись і називати себе V.I.P. Те, що ти пяний їздиш безнаказанно - це не означає, що ти привілейована особа. Погодся, що такі факти мають місце у житті і якщо наводилось прикладом конкретне розпорядження - то брався до уваги пункт згадуваного РОЗПОРЯДЖЕННЯ виключно по тобі, тобіш по вулиці Курбаса, решта пунктів даного розпорядчого докумиенту Рожищанам не цікаві. По кредиту - теж правда, ти отримав бюджетні кошти. До речі, урядова комісія усе перевірить. Не ображайся, нічого особистого, а лиш інтереси громади райцентру.
Відповісти
Шановний, не маю нічого спільного з вище вказаною Вами особою, що можна дуже легко перевірити. Але нагадую Вам, що честь і гідність людини як члена суспільства і громадянина є сукупністю його моральних якостей і відносяться до числа основних моральних цінностей. Право кожного на повагу до його гідності зафіксоване в Конституції України 1996 р. (ч. 1 ст. 28). Посягання на честь і гідність особи можуть тягти цивільну (ст. 7 ЦК) або кримінальну відповідальність, яка настає за наклеп.
Відповісти
Вы видимо, юрист?
Відповісти
А такі вони ВСІ!!!
І не важно від якої партії - ви ще не зрозуміли???
Відповісти
Виявляється, і в Рожище є журналісти-опозиціонери. А Войтовичі - гидоти. Що син, що батько. Слизняки. Пристосуванці. Полішуки козлиницькі. Кадри царя бориса. Колись ця "епоха" закінчиться, як усе закінчується в природі, і память про цю керманицьку полішню заросте кропивою і чортополохом.
Відповісти
...і вилізе на трибуну нероб "рожищенець" і буде керувати... :)
Відповісти
Останні новини
Клімчук очолив рейтинг губернаторів, - ЗМІ
07 грудень, 2012, 14:31