Одружився і на передову: історія військового з 14-ї бригади

Одружився і на передову: історія військового з 14-ї бригади
Військовослужбовець з 14-ї бригади одружився і за декілька днів поїхав на передову.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці з'єднання в Facebook.

Публікуємо цей допис без змін і правок:


20 липня наш 21-річний побратим Микита одружився з красунею Катрусею! А вже за кілька днів після одруження… знову поїхав на передову. Тож і виходить, що медовий місяць молодята проводять нарізно. Спокійний та врівноважений хлопець каже, нічого не вдієш – така сьогодні доля військового…

Микита завжди в найнебезпечніших місцях, там, де потрібні надійні, загартовані війною, цілеспрямовані воїни, які знають свою справу. А хлопець – саме з таких! Життєве кредо молодого воїна – досягти успіху в тому, що обрав справою свого життя.

І хоча проводити медовий місяць у розлуці з коханою молодою дружиною – прикро, Микита, як і кожен із наших побратимів, яких честь, почуття патріотизму, прагнення захистити Україну й покарати ворога покликала до зброї, розуміє, що тут, на передовій, він зараз потрібніший. Бо від таких як він залежить Перемога, яку ми обов’язково здобудемо – для тих, кого любимо, для всього українського народу!

Вітаємо Микиту й Катерину з одруженням! Бажаємо, аби ваша розлука була зовсім недовгою, і невдовзі молода дружина зустрічала вдома коханого чоловіка! Кохання вам, взаєморозуміння, вміння знаходити компроміси й давати раду життєвим клопотам, щасливих усмішок, дзвінкого дитячого сміху, благополуччя, багато-багато десятиліть сімейного затишку й, певна річ, МИРУ!

Маємо щиру надію бути запрошеними на ваше діамантове весілля! Гірко!!!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: 14 бригада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Одружився і на передову: історія військового з 14-ї бригади
13 серпень, 2017, 11:03