На Волині створять профільні центри в училищах

На Волині створять профільні центри в училищах
На Волині з 1-го вересня функціонуватимуть 22 опорні школи і 63 заклади перетворять на філії.

Передбачається, що у новому навчальному році здобуватимуть освіту у дошкільних навчальних закладах понад 38 тисяч дітей, майже 14 тисяч учнів – у школах, - пише ВРДНТСУ.

У процесі реорганізації системи освіти у нашому краї планують скоротити мережу професійно-технічних училищ. Відбудеться це за рахунок приєднання малочисельних навчальних закладів до реально наближених.

Таким чином планують створити профільні центри професійної освіти. Про це на оперативній нараді в облдержадміністрації повідомила заступник голови ОДА Світлани Мишковець. Також вона розповіла, чи всі діти на початку навчального року будуть забезпечені підручниками.

«На початок навчального року школи забезпечені підручниками на 98,4. Там, де були проблеми, четвертий клас – 89% і сьомий клас – 9%. Для учнів першого класу підручники наявні в обсязі 99%», – розповіла Світлана Мишковець.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив підлеглим докласти максимум зусиль, аби всі волинські школярі були забезпечені підручниками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині створять профільні центри в училищах
14 серпень, 2017, 17:45