Відомі подробиці аварії, під час якої маршрутка знесла стовп у Луцьку

Відомі подробиці аварії, під час якої маршрутка знесла стовп у Луцьку
Слідчий, який розслідував дорожньо-транспортну пригоду за участю маршрутки № 9 у Луцьку, розповів деякі подробиці справи.

По це повідомляє Конкурент.

За словами слідчого Сергія Ткачука, технічна експертиза показала, що транспортний засіб був справним. Правоохоронець зауважив, що, ймовірно, водій не впорався з керуванням. Хоча остаточно це вже має визначити суд, матеріали до якого він скерує найближчим часом. Втім, версія про те, що водія «підрізав» інший транспортний засіб і він змушений був викрутити кермо в сторону (що і призвело до зіткнення з бетонним стовпом, – ред.), не підтвердилася.

Пасажирка маршрутки № 9 Оксана, яка того дня перебувала в маршрутці і отримала серйозну травму ноги, розповіла, що саме завдяки небайдужим людям змогла зібрати гроші на дороге лікування пошкодженого коліна в Києві. Ані страхова компанія, ані перевізник поки що не відшкодували їй жодної копійки.

Зі слів жінки, зараз виявилось, що постраждалих в аварії з травмами середньої тяжкості є лишень двоє: вона і ще одна пасажирка, яка під час цієї ДТП пошкодила собі руку. Зараз Оксана старається відшукати постраждалих пасажирів з цієї маршрутки, щоб, згуртувавшись, намагатись спільно вирішити питання з матеріальним відшкодуванням пасажирам, які постраждали внаслідок аварії.

Тож усіх, хто постраждав під час ДТП, просять відгукнутись за номером телефону 066 290 29 49.


Нагадаємо, 11 червня близько 10:30 на вулиці Гнідавській маршрутне таксі № 9 злетіло з дороги та в'їхало в електричний стовп. Від удару люди повипадали з транспортного засобу, а стовп впав і перегородив дорогу.

Заступник головного лікаря з медичної частини КЗ «Луцька міська клінічна лікарня» Володимир Шендибило розповів, що у лікарні було 11 пацієнтів із маршрутки № 9: 5 осіб госпіталізували, а решті надали допомогу та відпустили додому.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомі подробиці аварії, під час якої маршрутка знесла стовп у Луцьку
15 серпень, 2017, 01:00