«Самооборона Волині» кличе лучан на нічні чергування

«Самооборона Волині» кличе лучан на нічні чергування
Представники «Самооборони Волині» запрошують небайдужих лучан на спільні патрулювання Луцька у нічний час.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав самообронівець Сергій Мартинюк.

«Читаю новини у ФБ. І хочеться кожному особисто у вічі сказати, хто один перед одним вихваляється хто від криміногенна врятував місто в 2014-2015 роках.. Окрема вам повага хто дійсно це робив. Наприклад БТрО «Волинь» мало місце дислокації дальше ніж Дебальцево ближче до гімнозброду, інші побратими АТОШНИКИ в інших місцях. Чому ви згадуєте про минуле... Думайте про сьогодення... Коли тендітні дівчатка з ГШР рятують життя після двох смертельних ударів ножем тримаючи рану яка кровоточить», - емоційно пише чоловік.

«Чому Ви кидаєте звинувачення один одному сидячи в офісах,теплих кімнатах коли у чергових поліції висять виклики по дві- три години. І один ГШР старається хоч якось розвантажити навантаження патрульних. Безкорисно безоплатно кожну ніч. А у Нас є сім'ї, діти, рідні,друзі. Чому нам не байдуже на безпеку наших громадян?. Чому?», - запитує самооборонівець.

«Вийдіть на одну ніч з 20:00 до 04:00 хоча б, і ви реально прозрієте який ЛУЦЬК в нічний час... Ви просто дістали...», - резюмує Сергій Мартинюк.

Його ініціативний заклик підтримав ще один учасник «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук.

На своїй сторінці у Facebook чоловік зазначає:

«У людей пам'ять надто коротка. А ще біда українців у тому, що вони намагаються жити минулим, а не сьогодні заради майбутнього. Ну й, звичайно, хто пам'ятає совок, чим далі від жовтневого перевороту, тим більше «брєвноносців» на суботнику несло ту колоду з лєніним (щось близько 2 тис. чоловік).

У Луцьку зараз є реальна проблема по забезпеченню правопорядку у зв'язку нестачею патрульних, які реагують лише по викликах і фактично не працюють у режимі моніторингу. І ми це спостерігаємо по регулярних побиттях, грабежах, підпалах. І вже й вбивствах.

До вас звертаюся, активісти, герої, патріоти міста: досить сидіти по домівках, як то робили луцькі міліціонери у лютому 2014-го. Не повторюйте чужих помилок й не користуйтеся гіршими прикладами із новітньої історії Луцька. Організовуйтеся і прошу до нічних чергувань. Досить мірятися довжиною пі***ів і глибиною обізнаності (вибачте, що грубо, але дістало)», - додав Ніколайчук.

Телефон для довідок: 095 591 76 63 цілодобово, оперативний черговий «Самооборони Волині». Для того аби заступити на нічне чергування потрібно мати групу з трьох людей із власним заправленим автомобілем.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не відбирайте хліб в паліцаїв!
Відповісти
Як вже ви дістали, самооборони, варти! На якій підставі ви ходите і "патрулюєте" місто? Просто нічні прогулянки ок, а затримати ви можете на якій підставі? Викличите поліцвю, чекатиметеїх іпотім фб завалите постами які ви херої? Ідіть служіть в поліцію, а ні, то нема чого щоки роздувати! Вже одні догрались в героїв, що на каталках в суді катаються
Відповісти
Останні новини
«Самооборона Волині» кличе лучан на нічні чергування
15 серпень, 2017, 11:15