Луцька «патрулька» отримала 107 позовів

Луцька «патрулька» отримала 107 позовів
До патрульної поліції Луцька надійшло 107 адміністративних позовів за перше півріччя 2017 року.

Про це повідомляють на сторінці патрульної поліції Луцька у Facebook.

Протягом 6 місяців 2017 року із адміністративних судів до Управління патрульної поліції у місті Луцьку надійшло 107 адміністративних позовів.

Як повідомили в секторі правового забезпечення, вони пред’явлені як до управління патрульної поліції у місті Луцьку, так і посадових осіб Управління (інспекторів патрульної поліції) в рамках оскарження рішення та дій суб’єктів владних повноважень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку (постанов в справах про адміністративні правопорушення).

Разом з тим, за інформацією відділу адміністративної практики, патрульні поліцейські в першому півріччі винесли всього 7 439 постанов.

«Ми бачимо позитивну тенденцію для Управління, оскільки суди здебільшого відмовляють громадянам у задоволенні позовів або ж залишають справи без розгляду. До того ж, сама кількість адміністративних позовів не є критичною, якщо порівняти із загальною кількістю матеріалів, а їх – майже 8 тисяч. Це свідчить про те, що патрульні працюють щоразу більш фахово, оформляють адміністративні матеріали професійно та подають належну доказову базу», - прокоментував керівник УПП у місті Луцьку Олександр Вовченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.