Якщо звільнять Байцима, Луцьк може не отримати 20 мільйонів, - ЗМІ

Якщо звільнять Байцима, Луцьк може не отримати 20 мільйонів, - ЗМІ
У випадку звільнення заступника міського голови Василя Байцима (на фото), який курує економічні питання в мерії, Луцьк може втратити 20 мільйонів гривень.

Під час чергової сесії Луцької міськради 18 грудня депутати можуть висловити недовіру заступнику Миколи Романюка, пише ІА ZIK.

Саме зараз – на завершальній стадії робота із грантовими грошима обсягом понад 20 мільйонів гривень, які Луцьк має отримати від ЄС, зазначає видання.

У розмові із журналістами Байцим підтвердив можливість висловлення йому недовіри, розмови про яке тривають в стінах мерії.

«Коли я був у закордонному відрядженні, відбулася бюджетна комісія. Там мала звітувати про свою роботу начальник управління економіки, а депутати не прийняли її звіт – захотіли, щоб вона робила звіт у моїй присутності», – стверджує чиновник.

Як відомо, Василь Байцим безпосередньо відповідальний за залучення грантових коштів у межах Програми добросусідства Польща–Білорусь–Україна.

«На сьогодні ж результатом моїх поїздок, можна констатувати, що понад 20 мільйонів гривень буде залучено у місто Луцьк у межах Програми Добросусідства у 2013-14 роках», – заявив він.

Посадовець нагадав, що в Об’єднаній опозиції йому погрожували звільненням ще до парламентських виборів. Мовляв, він балотувався до Ради по одномандатному виборчому округу № 21 із центром у Ковелі, будучи конкуреном висуванця кандидата від «Батьківщини» Ігоря Гузя.

За словами чиновника, саме зараз – один із вирішальних моментів, чи зможе Луцьк отримати грантових 20 мільйонів гривень, оскільки триває фінішна паперова робота.

«Працювати в межах Програми добросусідства Польща–Білорусь–Україна ми розпочали за розпорядженням міського голови ще два роки тому. В її фонді було більш як 200 мільйонів євро. Ми подали дванадцять заявок, з яких нам профінансовано буде чотири проекти», - зазначає чиновник.

Як стверджує Байцим, його перебування у постійних відрядженнях пов'язане з потребою укладання до 28 грудня усіх необхідних контрактів, від чого залежить отримання Луцьком грошей.

«Я би хотів, щоб ці гроші таки прийшли в Луцьк. Адже вони вже практично є на рахунках, просто треба попідписувати угоди. А до підписання угод є жорсткі вимоги Єврокомісії, без яких ми просто не отримаємо ці кошти», - стверджує радник міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абалдеть, какой незаменимый. "Не могу понять"(с), он там за бугром что лично себя представляет или все-таки город? А может все гораздо проще, если его уволят, то кто-то меньше распилит?
Відповісти
Опозиція як завжди "використовує" людей за призначенням. минула ера "помаранчового корабля" з "білосердешним" прапором. це повинен бути символ піратів - точне відображення їхніх методів. Проте, для європейської держави таке нечувано і потрібно врешті-решт схаменутись і задуматись тим псевдо опозиціонерам. Проте, стан речей бажає кращого. В нашій країні - з переважною кількістю "політичних проституток" які тільки й вміють кричати в мегафон і нічого іншого в руках не тримали, живуть за рахунок інших людей, нічого конкретного не зробили - годі чекати розвитку міст і держави в цілому. А той хто працює, приность дохід і забезпечує стабільність стає непотрібним. Тут загальнодержавним політичний лозунг опозиції має виглядати так: "Кто нє работаєт - тот єст. Учісь студєнт". Задумайтесь. Байцим один - хто забезпечує розвиток міжнародної співпраці, а інші "департамент міжнародного співробітництва" лише ставлять собі "палочки". На правду шкода В.Байцима - патріота за духом і європейського політика.
Відповісти
ой, умора- политик :))) 0,8% без палочки...
Відповісти
щось мені здається, що VIP це сам байцим
Відповісти
Ну я его один раз уже словил на том, что он писал в комментариях про себя от третьего лица- "Ковельчанина". Так что не исключено :)
Відповісти
Руки прочь от Байцыма.Дайте ему работать.......
Відповісти
Он уже не работает, Ивахив дал пинка под зад....
Відповісти
V.I.P. Дуже важко читати: хто що кому винен, хто "проститутка", хто кого використав? Розставте, будьте добрі, розділові знаки, подумайте, попрацюйте і пришліть. Нічого не зрозуміло - Байцим герой, чи злодій?
Відповісти
Байцим- политическая проститука, которая ос...ла у Ивахива...
Відповісти
Справа у тих, хто скористався досвідом посадовця і тепер прагне зайняти його місце. Щодо "політичних проституток" то тут мова про псевдополітиків, псевдодемократів. На мою думку, Байцим заслуговує поваги і підтримки у виконанні своїх посадових обов"язків.
Відповісти
Не везе Байциму. Працює з останніх сил, а довіри і поваги - ніякої. Ще й з пістолетом так обгидився. Четвертий закон Паркінсона стверджує, що якщо сьогодні справи йдуть погано, то можна не сумніватись, що завтра вони підуть далеко гірше. Шкода хлопця!
Відповісти
Перефразирую:
Если Байима не уволят, Луцк тоже может не получить 20 миллионов
Відповісти
А можно и так: После увольнения Байцима Луцк возможно получит 20 миллионов
Відповісти
Нашо Луцьку 20 мільйонів гривень? Он Гузь відкрив історико-політологічний гурток, де дюжина екзальтованих малолєток проникаються геніальністю Гузя. Оце працює пацан!!! А ви про якісь 20 мільйонів!!!
Відповісти
А я потім напишу книгу: "Роль особистості в історії Луцькради". Про Байцима. Виявляється, що й один у полі воїн. Навіть і 21-му столітті. Геніально!
Відповісти
нічого не станеться, коли виженуть байцима, проекти подавалися від міської ради, а не від пана байцима, ну, буде інший керівник проекту, байцим нічого не потягне собі, донори не будуть надто перейматися його долею, проект всеодно буде реалsзовуватись містом Луцьком
Відповісти
Вася, давай, до свидания...
Відповісти
Цікаво, що приблизно рік тому Грицюк "виключив" з Батьківщини Карпука і Байцима. Тепер Грицюка зняли, а Байцима тролять. Це в них під новий рік якийсь гормон активності починає вироблятися чи що? :)))
Відповісти
Зря вы так, народ. Вася три хрустальных статуэтки привез, вот это работа, вот это показатель.
Відповісти
Останні новини
Якщо звільнять Байцима, Луцьк може не отримати 20 мільйонів, - ЗМІ
07 грудень, 2012, 16:10