На Волині хлопець обікрав вантажівку

На Волині хлопець обікрав вантажівку
У Володимир-Волинському 26-річний місцевий мешканець намагався обікрасти фуру, яка стояла на майданчику біля автозаправної станції.

Близько 4 години ранку екіпаж реагування поліції охорони у місті Володимир-Волинському отримав повідомлення про спрацювання “тривожної” кнопки з автозаправної станції, яка знаходиться на вулиці Устилузькій, - пише Буг.

Наряд поліції охорони, коли прибув на об’єкт, дізнався від працівників АЗС про те, що невідомий чоловік витягував з вантажного відсіку фури, яка стояла на стоянці біля АЗС, москітні сітки для пластикових вікон.

Після того, як крадіжку помітив водій вантажівки, який відпочивав у кабіні автомобіля та вийшов, спритник накинувся на нього та відлупцював.

Чоловіка, який намагався обікрасти вантажівку, поліцейські охорони затримали неподалік АЗС. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Володимир-Волинського відділку поліції.

За цим фактом правоохоронці проводять правову кваліфікацію даної події. Сума збитків встановлюється.

Попередньо затриманому чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років, відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Маневичах з'явиться ЦНАП
15 серпень, 2017, 13:45
На Волині хлопець обікрав вантажівку
15 серпень, 2017, 13:21