Ситуація в АТО: терористи гатять з «Градів»

Ситуація в АТО: терористи гатять з «Градів»
Терористи продовжують обстріли Авдіївської промзони, проте щоразу наші військові вогневою перевагою примушували їх до «тиші».

Обстановка у районі проведення АТО протягом доби залишалась напруженою, особливо надвечір, передає штаб АТО, – пише 5 канал.

Терористи не лише активно застосовували різнокаліберні міномети, а й вдарили по позиціях ЗСУ із переносної реактивної пускової установки "Град" (Партизан). Загалом з різної зброї за вчора вогонь відкривали 33 рази. У боях двоє українських військових поранено, ще один поранений в результаті підриву на міні.

На Приморському напрямку надвечір бойовики гатили зі 120-мм та 82-мм мінометів у районі Красногорівки. Позиції неподалік Павлополя проросійські злочинці спочатку двічі обстріляли з гранатометів, мінометів та стрілецької зброї, а близько опівночі вгатили з «Граду-П».

На Луганському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів кілька разів били по укріпленнях на підступах до Кримського та Троїцького. Крім того, ввечері під гранатометним вогнем опинились українські війська у районі Новоолександрівки та Новозванівки.

На Донецькому напрямку підтримувані Росією бандформування продовжили обстріли Авдіївської промзони. Лише за вечір і ніч злочинці тричі відкривали вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Щоразу наші військові вогневою перевагою примушували бойовиків до тиші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ситуація в АТО: терористи гатять з «Градів»
16 серпень, 2017, 08:22