«Коли вже та міськрада нажереться». У Луцьку мітингують люди з Старого ринку. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

«Коли вже та міськрада нажереться». У Луцьку мітингують люди з Старого ринку. ОНОВЛЮЄТЬСЯ
Близько 50 осіб перекрили дорогу на вулиці Богдана Хмельницького поряд Луцькради.

Акцію протесту влаштували 16 серпня, о 12:40.

Протестувальники налаштовані перекривати проїжджу частину протягом двох годин.

Участь у акції протесту беруть працівники та підприємці Центрального ринку міста. Протестувальники вимагають аби Луцька міська рада продовжила договір оренди землі під ринком.

Рух вулицею Богдана Хмельницького заблокований.


Учасники протесту пропустили декілька маршруток та вимагають аби до них вийшли представники влади.

Станом на 13:00 рух вулицею все ще заблокований, у зв'язку з чим водії легкових автомобілів розвертаються. Утворився затор з тролейбусів та маршруток.

Мітингувальники дуже емоційні. Вигукують прокльони в бік чиновників з міської ради. Нагадують, що у 2014 та 2015 роках базарники дуже допомагали військовим та додають, що завжди справно платили податки.

«Коли вже та міськрада нажереться», - кричать вони в бік мерії.

На місце події прибули поліцейські. Протестувальники час від часу пропускають авто.

Ми їх для чого обирати? Щоб вони там рішали? - вигукують люди в бік міської ради та вимагають, щоб до них вийшли керівники міської ради Григорій Пустовіт та Григорій Недопад.

Зауважимо, що о 14.00 відбувається засідання земельної комісії міськради, де обговорять питання ринку.

Кількість протестувальників збільшилася до сотні.



Ініціативна група зайшла в міськраду, щоб зустрітися з членами земельної комісії.

Ініціативна група прийшла на комімію . Засідання стартувало.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рынок давно нужно переносить-ликвидировать. зачем "срач" возле исторического места?!! достаточно "Варшавки"
Відповісти
Коли укроп нажреться!
Відповісти
Базар від замку треба прибирати. Це найбільша луцька ганьба.
Відповісти
Ринок переносити і наводити лад З працівниками обговорити грошову компенсацію і в подальшому забезпечити роботою.Навколо замку розбудувати туристичну інфраструктуру, взявши досвід у Кракова.
Відповісти
Ну і хай не продовжують. Цей смітник треба було давно ліквідувати
Відповісти
Ох депутати.... певно ви вже знайшли як тих всіх людей працевлаштувати....
Відповісти
Який ще срач? Цей ринок таке саме історичне місце! Та навідміну від Замка він реально живе й виконує свої одвічні функції!!!
Треба бути упоротим дебілком, щоб бажати аби там виростали якісь всякі ТЦ... Якщо комусь крепко кортить, то треба спочатку узгодити з місцевими підприємцями необхідні реорганізаційні моменти і підписати усі папери, щоб кожен знав, що є акціонером і власником цілком конкретного місця у конкретному павільйоні майбутнього.
А ці селюки з міськради, ну то ж тупі свині і дебіли, вони хочуть керувати кладучи на людей з високої башти... нариваються. Треба оголошувати відповідальних, тих, хто мутить проти чесних лучан-продавців мутні віджими... і виганяти тих людей кбісу із міста! Не має права тут жити те чмо, що не дбає про чесних людей, намагається їх нагло розчавити.
Відповісти
Сором і ганьба то твоє ім'я, 123!
Базар - необхідність сучасності. А як пенсія стане по 500Є, тоді це питання можна буде вивчати нормально, аби якось переробити ту місцину під стандарти того 2088 року у якому може пенсія досягне тих розмірів...
Ти з голою сракою і таким ім'ям хочеш відібрати в людей місце нормальних закупів?? То ти дурненьке створіння без мозгів і без коріння. Сором, це коли не усвідомлюють що таке реальність і що таке довбані бутіки, покликані качати з лоха бабло. Особливо коли позбудуться конкурента - базарчика.
Відповісти
Смітник- вонючий,може там і дешевше я туди не ногой
Відповісти
Я неодноразово зустрічався та розмовляв з працівниками ринку, це просто сором та ганьба для міста Луцька. Перетворили історичну пам'ятку на смітник з гнилих помідорів огірків, динь та кавунів, гори листя від капусти. Курятник біля замку. Якщо в нас ще лишилися дійсно не корумповані працівники міської влади вони не дозволять перетворювати історичну пам'ятку на смітник та не дозволять ринку більше існувати!!! Потрібно перенести ринок на ГПЗ там теж потрібно розвивати мікрорайон та і працівникам ринку буде не накладно добиратись до роботи. З повагою місцевий мешканець!!!
Відповісти
Я тільки "За" аби зносили цей ринок. Такого жахливого місця треба ще пошукати. Який там сморід, який безлад. Коли ринок закривається на ніч то в принципі нічого не змінюється. Ті гори зіпсованих продуктів так і лежать і ніхто їх не збирається прибирати. А вигляд на ринок з вікон замку? Це жах. Коли ходиш поруч з ринок таке враження, що ніби раптом потрапили в якусь Індію де всі все роблять під себе.
Відповісти
хочу звернути Вашу увагу, не на інформативний вміст статті, а на граматичні помилки, які трапляються доволі часто. *зI Старого ринку*(з перед з,с...), Нагадують, що у 2014 та 2015 роках *базарники* дуже допомагали військовим та додають, що завжди справно платили податки (базарники-сленг, як мінімум в лапки необхідні), пунктуація під час цитування прямої мови відсутня- Ми їх для чого обирати? Щоб вони там рушили? - вигукують люди в бік міської ради та вимагають, щоб до них вийшли керівники міської ради Григорій Пустовіт та Григорій Недопад (рушили?, це ви про що, руйнували- малося на увазі).
Відповісти
1. Ми забуваємося, що із пенсіями в 1000 грн, та зарплатньою в 3000 люди не мають змоги купувати все у супермаркетах, де ціни вищі (адже акційні ціни-це тільки маркетинговий хід, решта ж на порядок дорожче).
Ринок однозначно має "свого" клієнта, яким є український народ, адже багато людей виживають на свої зп та пенсії.
2. Куди йти людям, які там працюють??? Де вони зараз мають знайти стільки робочих місць, щоб прокормити свої сім'ї???
Підприємці, які вже 20 років працюють на ринку неодноразово переобладнювали свої торгові місця і вкладали в них кошти, аби поліпшити вигляд.
Як на мене, то все там нормально-це ринок, і безглуздо вимагати з нього якогось пафосу.
А за сміття поряд з ринком повинні відповідати комунальні служби.
Робити сучасний торговий центр в старій частині міста-ні до чого.
Це те ж саме, що і в замку відкрити бутік Zara.
Безглуздо та й все.
Старі частини міста вони тим і відрізняються, що передають дух минулого і сучасні конструкції там недоречні.
Відповісти
Останні новини
«Коли вже та міськрада нажереться». У Луцьку мітингують люди з Старого ринку. ОНОВЛЮЄТЬСЯ
16 серпень, 2017, 12:56