На Волині чоловік пережив клінічну смерть у «швидкій»

На Волині чоловік пережив клінічну смерть у «швидкій»
15 серпня о 20:05 у диспетчерську надійшов виклик (№10071) бригади ЕМД до 66-річного жителя одного з районів з приводу серцевого нападу.

Вже о 20:06 лікарська бригада виїхала на виклик. На момент приїзду пацієнт був у свідомості, - повідомили на сторінці Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Facebook.

Медики зняли кардіограму, яку передали в консультативно- телеметричний центр. Встановивши діагноз: «Гіпертонічний криз, ускладнений. Миготлива аритмія тахісистолічна форма на фоні гіпертонічного кризу». Стабілізувавши стан хворого, його повезли до найближчого медичного закладу.

Через кілька кілометрів раптом стан хворого погіршився, він втратив свідомість, припинилось дихання, зупинилось серце. Лікар ЕМД констатував клінічну смерть та розпочав реанімаційні заходи: непрямий масаж серця, штучну вентиляцію легень.

Реанімаційні заходи були успішними, після другої дефібриляції відновився серцевий ритм, дихання. Для подальшого лікування пацієнта в свідомості, в стані середньої важкості було госпіталізовано у реанімаційне відділення ЦРЛ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині чоловік пережив клінічну смерть у «швидкій»
16 серпень, 2017, 16:34