Чим займуться колишні депутати Ради

Чим займуться колишні депутати Ради
Після закінчення строків повноважень "старого" складу Верховної Ради, дехто з депутатів поїде за кордон, дехто займеться громадською діяльністю.

З моменту закриття сесії пройшло трохи більше доби, деякі депутати шостого скликання почали відчувати нестачу депутатської недоторканності, безкоштовних помічників, просторого кабінету, службової машини і житла в готелі, пише ТСН.

Як зазначає видання, частина з них не виходять на зв'язок, а помічники тактовно натякають, що "найближчі пару днів краще не дзвонити, розумієте ж..."

Представниці прекрасної статі заглушають тяжкість втрати мандата активною громадською роботою. Так, Лілія Григорович поглибилася в науково-викладацьку роботу і планує піти у докторантуру, а Ольга Герасим'юк повернеться до журналістської діяльності.

Чоловіки "втрату" переносять складніше. Опозиціонер Андрій Шкіль, схоже, зовсім має намір виїхати за кордон. Одні кажуть, що це буде Чехія, інші - США.

"В моїх планах дуже багато залежить від влади. Я хочу, звичайно, займатися політикою, але де саме це буде, поки невідомо. Емігрувати назовсім точно не збираюся, але переживаю, нервую, хто знає, що буде в цій країні... Нудьгувати за Радою, звичайно, буду - там було і гарне, і погане", - розповідає Шкіль.

Незважаючи на можливі проблеми через втрату недоторканності, Шкіль все ж змирився з втратою мандата.

Але є і парламентарі "складної долі". Головний з них - Юрій Кармазін. Після фінального засідання Ради VI скликання він навідріз відмовився залишати будівлю парламенту, залишився ночувати на жорстких кріслах одного з кабінетів і оголосив голодування

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заскучали депутати адже прийдеться жити як звичайний українець і на ті закони що вони прийняли.
Відповісти
Про наших волинських "героях-депутатах" напишіть!:)
Відповісти