Стало відоме ім’я підозрюваного в побитті темношкірих студентів

Стало відоме ім’я підозрюваного в побитті темношкірих студентів
Підозрюваний у нападі на іноземних студентів 3 серпня – відомий спортсмен боєць спортивного клубу «Воїн», чемпіон України з бойового самбо і рукопашного бою Дмитро Мартинюк.

Також, за деякими свідченнями, хлопець є причетним до громадського формування «Варта порядку», – пише Район.Луцьк із посиланням на інформацію із власних джерел.

Також, за інформацією видання, Мартинюк практикував вживання амфетаміну.

Нагадаємо, в ефірі ток-шоу «Протилежний погляд» головний спеціаліст сектору комунікацій головного управління Національної поліції України у Волинській області Олег Плазовський заявив, що поліція затримала 24-річного лучанина, який причетний до нападу.

Наразі підозрюваному у хуліганстві загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Напад стався 3 серпня у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку. Невідомі нанесли тілесні ушкодження трьом іноземцям – громадянам Алжиру та Намібії, студентам одного із луцьких вишів.

Як повідомило ІА «Волинські новини», підозрюваний у побитті іноземця у суботу, 12 серпня, на вулиці На Таборищі, 5 виламав двері у квартирі, після чого побив 4 людей. Патрульному, який приїздив на місце події, наніс тілесні ушкодження – зламав ніс. Є інформація, що зловмисника забрали до психлікарні.

У прокуратурі зазначають, що з помешкання На Таборищі молодик викрав відеомагнітофон та жіночий одяг, завдавши власникам матеріальної шкоди на понад 3 тисяч гривень. Зловмисника виявили господарі житла. Намагаючись утекти, він напав на чоловіка, завдавав йому ударів, душив,а тоді зіштовхнув зі сходів. Дорогою до Меморіалу Вічної Слави молодик відбився ще від двох чоловіків, які намагалися його затримати. При цьому один із них від удару кулаком в голову упав на землю та знепритомнів.

Нині вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За інформацією видання «Конкурент», молодик працює в спортивній школі. 12 серпня він вибив двері та потрапив в помешкання на вулиці На Таборищі. У квартирі він викрав касетний відеомагнітофон, жіночі туфлі, рукавички та спідницю. Також він знайшов в помешканні маску Діда Мороза, яку надягнув, коли виходив з квартири.

На виході він зустрів господаря житла, жбурнув у нього відеомагнітофоном та кинувся тікати. По дорозі молодик технічно «вирубив» ще двох осіб, які намагалися його затримати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це все серйозно?
чи сценарій недолугої кінокомедії: зламаний ніс поліцейського, маска діда-мороза...
а відеомагнітофон касетний це ж спогад про минупе тисячоліття, ніби какашка мамонта якась
Відповісти
Як швидко люди вішають ярлики...Хіба не Ви зустрічали оплесками його , коли він виходив у ринг. Хочу також запитати того хто постачає інформацію виданню -"Де Ви взяли інформацію про вживання Мартинюком амфітаміну ?". Щоб казати про таке треба мати на руках результати аналізів. Ви їх не маєте, скажу більше Ви їх в очі не бачили.Бо Вам їх ніхто не показав би , а слідчі органи не мають право розповсюджувати таку інформацію , навіть якби це була б правда.В гонитві за можливістю ярко розмазати чужу біду по своєму брудному аркуші , щоб заробити собі гроші... Багато хто каже , що мовляв спортсмен заховався у психлікарню.... Хто з Вас хоче заховатись у таке місто ? Чому ніхто не вірить у те ,що він дійсно має проблему з психікою ? Можливо тому ,що самі не є чесними у своїх вчинках...
Відповісти
Зато варту порядку дописали)))))
Відповісти
Брєєєєд, ... Не трогайте мартинюка ...
Це спричинить ще більшу ненавість до негрів серед молоді.
Відповісти
Мене просто вражає однобокість цього фарсу та коментарі наших толерантних лучан. Де інформація зі сторони так званих "нападників"? Чому волиньпост відверто топить за одну сторону, а саме за тих негрів-студентів?
Відповісти
Останні новини
Стало відоме ім’я підозрюваного в побитті темношкірих студентів
17 серпень, 2017, 08:50