Від Луцька до Володимира: скільки грошей «закатають» в асфальт

Від Луцька до Володимира: скільки грошей «закатають» в асфальт
На ремонт дороги, що з’єднує обласний центр із м. Володимир-Волинський спрямують 700 млн грн. Із рахунку облдержадміністрації за виконані роботи вже перераховано підрядникам 100 млн грн. Останні ж переконують, що до початку осені впораються із основними роботами.

Відповідну інформацію озвучили під час виїзної наради, що відбулася сьогодні, 16 серпня 2017 року, за участю голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

На настановчу нараду на ділянці біля с. Смолигів Луцького р-ну зібралися і представники виконавчої влади краю, і місцевого самоврядування.

Дорогу від Луцька до Володимира-Волинського ремонтують за кошти, отримані від перевиконання індикативних показників митниці. А також за кошти обласного та місцевих бюджетів, залучені на умовах співфінансування. Варто нагадати, що за таким же принципом у 2015 – 2017 роках ремонтували дорогу Луцьк – Львів.

Зокрема, говорили про питання безпеки на дорогах. При чому – у двох аспектах. Перший – поліція та місцеве самоврядування вестимуть зокрема й роз’яснювальну роботу щодо безпеки руху, бо чимало сіл розташовані на трасі. Звісно, застосують і технічні заходи – освітлюватимуть переходи в темну пору доби. Другий – заплановано, що на дорозі працюватимуть чотири вагові комплекси, аби контролювати рух перевантаженого транспорту.

"На разі простіше говорити, що зосталося зробити, аніж, що зроблено. Укладено 43 тони асфальтобетону. Працюємо за новою технологією, яку не використовували навіть на Луцьк – Львів. Там спершу укладали весь вирівнюючи шах, а потім уже верхній. Тут же працюють паралельно – технології дозволяють – і економлять час", - підкреслив начальник Служби автодоріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Брамі» - вокальна спека*
17 серпень, 2017, 20:18
Від Луцька до Володимира: скільки грошей «закатають» в асфальт
17 серпень, 2017, 19:23