У ковельській спілці атовців - новий голова

У ковельській спілці атовців - новий голова
У Ковелі створили організацію "Ковельська спілка учасників бойових дій на сході України".

Очолив її Євген Селін (на фото), заступником голови обрали Дмитра Прокопчука, а секретарем - Ігоря Верчука, - пише останній в Facebook.

До складу Правління обрано, крім вищеназваних осіб, Юрія Дричика, Вадима Жучка, Юрія Гумчука та Сергія Сороку. В Наглядову раду включено Тараса Оніжука, Романа Панасюка та Сергія Вацика.

Основною метою організації є консолідація і координація зусиль членів організації, в т.ч. тих, які брали участь в проведенні антитерористичної операції на сході України, добровольців, членів сімей загиблих учасників цієї операції, волонтерів, капеланів у справі широкого, найбільш ефективнішого використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх законних політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги членам Організації, в першу чергу інвалідам та сім'ям загиблих.

Організація відкрита для співпраці із іншими громадськими організаціями, ініціативними громадянами та ветеранами нинішньої україно-російської війни, - каже Верчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шок, а Верчук яким боком там????
Відповісти