«Відчув себе Президентом». Волинянин розповів, як його зупинила поліція

«Відчув себе Президентом». Волинянин розповів, як його зупинила поліція
Волинянин Василь Ігнатюк розповів, як його в Іваничах зупинила місцева поліція та за відмову пройти алкотестер супроводжувала в райлікарню на тест.

У дописі в Facebook він пише, що відчув себе Президентом.

Чоловік каже, що його зупинили через "відпрацювання". Працівники поліції запропонував пройти обстеження на вміст алкоголю в крові.

"Вважаючи такі дії поліцейських безпідставними, я відмовився покидати своє авто. Після моєї відмови до мене була викликана опергрупа. Без роз'яснення будь-яких прав мені запропонували проїхати до районної лікарні – я погодився".

"О 2 годині ночі мене, як вельможу, в супроводі кортежу з двох поліцейських авто провели до приймального відділення. Після проходження тесту на алкоголь, який показав невтішний для поліцаїв результат, а саме 0,00 проміле, замість того, щоб вибачитися та побажати щасливої дороги поліцаї запросили мене до їхнього авто для складання протоколу за "не пристебнутий ремінь безпеки".

"Ця ситуація змусила провести паралель із поліцією Республіки Польща. Там якось мене зупинили за перевищення швидкості руху на 6 км/год. Польський полісмен провів зі мною бесіду про безпеку руху, вибачився за мій витрачений час і побажав щасливої дороги, виписавши тільки попередження", - резюмував чоловік та розкритикував реформу поліції і додав, що водії залишаються "мішенню" для несанкціонованих претензій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка Держава, така й поліція, які там реформи??!, 1937 рік!
Відповісти
https://www.facebook.com/VasilIhnatjuk?fref=ts
Відповісти
В Республіці Польщі, зупиняють на перевірку на алкоголь без вказання причини. Відмовляєшся везуть у найближчу лікарню. Що тут дивного.
Відповісти
Останні новини
«Відчув себе Президентом». Волинянин розповів, як його зупинила поліція
17 серпень, 2017, 15:28