Лучанин просить не пускати чиновників і депутатів на шкільні «лінійки»

Лучанин просить не пускати чиновників і депутатів на шкільні «лінійки»
У Луцьку просять не допускати місцевих чиновників та депутатів на свято 1 Вересня та Останнього дзвінка.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Пропонується нововведення,за яким на шкільні свята 1-го Вересня та Останнього дзвоника не допускати до участі місцевих чиновників та депутатів усіх категорій та рангів. Нехай слово до виступу мають лише вчителі,учні та їх батьки навчального закладу», – пише автор Віктор Макаревич.

«Заборонити виступ та будь-які дії духовенства: в нашій країні вільне віросповідання, тим паче що кількість конфесій та релігійних течій наближається до десятка взагалі.

Шановні депутати, чиновники, політики, кандидати усього вищезгаданого Ваша присутність на шкільних святах - це є прояв старої, комуністичної, піонерсько-комсомольської системи, яка абсолютно застаріла, недолуга у наш час Вільної України. Зрозумійте нарешті,що ваші соціально-політичні монологи про пластикові вікна/двері/жалюзі/комп'ютери/принтери/сканери вже нікому не потрібні. Це все вже стало нормою, а не заробітком голосів на майбутніх виборах. Тим більше, що якраз у період проведення вищезгаданих свят в Україні панують сухі сонячні дуже теплі погодні умови, тому учням протипоказано довге перебування на відкритих шкільних майданчиках», – йдеться в документі.

Підтримати ініціативу можна за посиланням https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/980.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно!!! Не має чого чиновникам там робити.
Відповісти
Людській дурості немає меж. Це я про петицію.
Відповісти
Підтримую! нехай піаряться в своїх кабінетах
Відповісти
Згідний з преса про дурість... І взагалі досить ПЛАГІАТУ STOP... Взяти вкрасти чужу думку вставити своїх п'ять копійок та створити петицію...
Дддаааааа оцих от ізбранних людьми чи богом обовязково потрібно виключити з першого та останнього дзвоників.
Відповісти
Дурість - це мовчати про маразм в різних сферахі баранізм.Саме тому в нас в країні і бардак...
Відповісти
А якщо тато або мама дитини депутат чи якийсь посадовець, то їм що на свято першого чи останнього дзвоника не йти до своєї дитини. Дурдом. Заборонити необхідно будь яку агітацію і все. А не посаду людини.
Відповісти
Вовка для тебе.

Йдеться про маразматичні публічні висери які зазвичай вставляють після промови директора школи...
Причому тут :Шановні Президент, Прем'єр міністр, Міністри, народні депутати, депутати сільських, селищних, міських, районних рад, чиновники різних рівнів та органів місцевого самоврядування та всі чиновники, хто планує цього року відвівати навчальні заклади 1 вересня 2017 року
Звертаємось до вас із проханням не відвідувати, не приїжджати, не планувати урочистих заходів із вашою присутністю 1 вересня у навчальних закладах. Ваша присутність змушує наших дітей влаштовувати свято вам - інколи ви запізнюєтесь, інколи ваші промовисті промови занадто нудні та довгі. Якщо ви не знаєте, то "святкове вбрання" навчального закладу - кульки, прапорці, вам квіти - це все за кошти нас, батьків. Не даруйте нашим дітям букварики з вашими портретами, краще забезпечте своєчасне надходження підручників у школах.
Ми дуже хочемо подолати цю совкову традицію лінійок, але якщо ви будете туди приходити - ми ніколи не позбавимось цього совкового рудимента. Якщо вже така нестерпна жага PR у навчальних закладах є, то не приїжджайте 1 вересня у школи, в які місцева влада вклала мільйони, приїдьте 2 вересня туди, де ваша допомога буде необхідною, де навіть за децентралізації, міська чи районна влада не переймається освітою. Адреси навчальних закладів можемо вам надати, але зробіть це без пафосу та з метою допомогти.
Батьки
Відповісти
ПЛАГІАТ - це ЗЛО !!!
Вкрасти чужу думку... Вставити своїх пять копійок... Зможе і малишня...
Підтвердження що це ПЛАГІАТ дивись у фейсбук група #Свідомість Лучан
Відповісти
Нехай діти подивляться на Скотиняк що доводять життя батьків до зубожіння і ненажерів котрі обїдають їх.
Відповісти
о, а давайте перед початком лыныйки усым учням роздамо курячы яйця... і от вистуває чиновник тільки відкрив ротяку .... тут яйцеве бомбардування ... так за пару років самі перестануть говорити свої висери...
Відповісти
Останні новини
Лучанин просить не пускати чиновників і депутатів на шкільні «лінійки»
18 серпень, 2017, 09:40