Луцький мер взяв на роботу захисницю тварин

Луцький мер взяв на роботу захисницю тварин
Директором новоствореного комунального підприємства «Ласка» призначили Богдану Новарчук (на фото).

Відповідне розпорядження 6 грудня підписав луцький міський голова Микола Романюк.

«Призначити з 6 грудня 2012 року Новарчук Богдану Богданівну на посаду директора комунального підприємства «Ласка» за сумісництвом, згідно умов, передбачених контрактом», - йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради на сесії 28 листопада прийняли рішення про створення комунального підприємства «Ласка», яке, зокрема, доглядатиме за бездомними тваринами, займатиметься їх відловом і стерилізацією, проводитиме ветеринарну, промоційну діяльність щодо гуманного поводження з тваринами, шукатиме тваринам нових власників тощо.

Саме Богдана Новарчук, яка є керівником організації «Волинське товариство захисту тварин», стала ініціатором створення такого комунального підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай ще Сніжану Шевчук візьме на роботу за сумісництвом, яка біля ОДА і "Там-Таму" розвела собачник, то нехай і біля міської ради "попрацює"!:)
Відповісти
Удачи и сил!!!! Анти-доги лают, а собачий караван идет:))))))
Відповісти
Ваших детей этот "караван" еще не пугал или не кусал? Да у вас наверное и детей-то нет - умник!!!
Відповісти
вот люди и делают что то для этого, что бы собаки детей не кусали. Жаль есть такие, которым до собак еще очеень далеко - ничего личного, просто в смысл....
Відповісти
Подивився б я на вас коли ви захотіли б на ровері проїхатись біля міської дитячої лікарні або Там-Таму...:))) Коли у цій шкурі не побудете - ніколи не зрозумієте, а тільки безглуздо клаву топчете! :(
Відповісти
Клон, я не представляю для них угрозы, они на меня не кидаются. Прикинь?
Відповісти
Це та тітка , що хоче ввести податок на собак
Відповісти
Людям грошi нема, а на бродячих псiв, через яких в парку бiгати доводиться кругами, бо кидаються як скаженi (чого iм боятися - гицелям не платят) цiлу установу створили.

Це дебiлiзм. Дiвчина мо` нi в тин, нi в ворота не знае, потiм ii ж зганьблять самi ж за неправильнi розтрати "державних коштiв".
Відповісти
ага були ми в їхьному притулку-притону і бачили , як та "тьотка" Дана за собаками доглядає. собаки худі і хворі і злі як і люди, які там працюють. а ще слухи ходять, що машинами трупи звідти по ночах вивозять((((( а я кості собакам привозила - то мене і не пустили за забор!
Відповісти
Отнеситесь к собаке как ЧЕЛОВЕК -для начала попытайтесь с ней дружелюбно заговорить а не кидаться как нелюдь.А завтра угостите ее чем-то вкусным-и она ваш ДРУГ-ПОВЕРЬТЕ.Вы же любите когда к вам хороший подход-и они тоже живые и с чувствами.Хотя они не лицемеры и не продажны как люди........Но они очень верят нам и многое прощают.... А тетка эта по имени бб.новарчук-редкой породы.....Хотите помочь этим несчастным животным-завезите на притулок еду и САМИ РАЗДАЙТЕ КАЖДОМУ-даже и под контролем их работников.А ЛУЧШЕ ПРОСИТЕ-УГОВАРИВАЙТЕ БЛИЗКИХ И ЗНАКОМЫХ НЕ ОТВОЗИТЬ ТУДА ЖИВОТНЫХ.ПОТОМУ КАК ЭТО - КОНЦЛАГЕРЬ.В ПРЯМОМ СМЫСЛЕ ЭТОГО СЛОВА-ТОЛЬКО НЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ А ДЛЯ ЖИВОТНЫХ.
Відповісти
Останні новини
Луцький мер взяв на роботу захисницю тварин
09 грудень, 2012, 08:34