Волинянину дали 9 років тюрми за смерть дружини

Волинянину дали 9 років тюрми за смерть дружини
31-річного жителя Волинської області звинуватили в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої.

Ще у жовтні 2016 року зловмисник у помешканні своєї колишньої дружини у с. Малеве Демидівського району Рівненської області під час словесного конфлікту умисно задав їй численні удари кулаками та ногами по різних частинах тіла, - інформує Рівне Вечірнє.

Від одержаних ударів жінці стало зле, і невдовзі вона померла. Висновок судово-медичної експертизи показав, що окрім численних синців та забоїв, у жінки також виявлено крововиливи та розрив селезінки.

Чоловік повністю заперечував у суді свою причетність до спричинення тілесних ушкоджень колишній дружині, однак на підтвердження його вини сторона обвинувачення надала та обґрунтувала переконливі і беззаперечні докази.

Демидівський районний суд погодився із доводами державного обвинувача та визнав чоловіка винним у вчиненні тяжкого злочину. Згідно із вироком суду останньому призначено покарання — 9 років позбавлення волі. Засуджений має сплатити рідним загиблої моральну шкоду.

Цей вирок суду законної сили ще не набрав. Упродовж місяця учасники судового процесу мають право на його оскарження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянину дали 9 років тюрми за смерть дружини
18 серпень, 2017, 11:25