У луцькій Нацгвардії - поповнення. ФОТО

У луцькій Нацгвардії - поповнення. ФОТО
У луцькій військовій частині 1141 Національної гвардії зустріли молоде поповнення.

У військовій частині 1141 Національної гвардії зустріли молоде поповнення, яке після першого етапу навчального збору приєднається до дружнього колективу частини, - йдеться в повідомленні на сторінці частини в Facebook.

Після прибуття 16 та 17 серпня військовослужбовців забезпечили формою, взуттям, спорядженням. Щоб познайомити їх із життям луцьких гвардійців, для новоприбулих солдатів провели зустріч із керівництвом військової частини та військовим священиком й показали презентаційний фільм.

Вже незабаром молоде поповнення із військової частини 1141 вирушить для проходження першого етапу навчального збору у частину 3008 (місто Вінниця), де вони здобудуть базові знання, уміння та навички, необхідні для несення служби. А другий етап навчального збору та стажування вони проходитимуть вже у Луцьку.

«Під час відбору та навчання ми враховуємо побажання, вміння та можливості кожного солдата, щоб максимально ефективно розподілити їх для несення служби», - відзначає заступник командира по роботі із особовим складом майор Андрій Сало.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькій Нацгвардії - поповнення. ФОТО
18 серпень, 2017, 22:50