Яковлев: У двох луцьких школах будуть нові директори

Яковлев: У двох луцьких школах будуть нові директори
Андрій Киця повертається на посаду директора школи №1, а Олег Гребенюк - школи №15, - повідомив у Facebook радник голови Волинської ОДА Тарас Яковлев (на фото).

Нагадаємо, до призначення на посаду заступника міського голови Киця працював саме в школі №1, а Гребенюк керував у школі №15, доки не став начальником міського управління освіти. З цієї посади його звільнили після "укропівського перевороту" в міській раді.

"Приїхав в Луцьк і почув свіжі новини, Киця вертається в 1-шу школу, Гребенюк в 15-ту. Прибалдів. Це те саме, якби я прийшов до Грабко, сказав-я вже награвся в начальники, тому Алла Володимирівна ідіть на фіг. Мужики - ви не мужики", - емоційно написав Яковлев.

Довідка

Алла Грабко очолює відділ управління майном міської комунальної власності міськради, яким до зайняття посади заступника міського голови керував Тарас Яковлев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво після повернення Киці в 1 школу, хабарі за те що беруть дітей в 1 клас у спеціалізовану теж повернуться?
Відповісти
Чи не засиділась на посаді пані А. Грабко ? Адже після того, як видала документи на приватизацію квартири, відносно котрої справа слухалась в суді і ВСУ поскасовував усі рішення, та п. Алла своїм рішенням обумовила всі подальші - її потрібно було гнати з посади поганою мітлою ?..
Відповісти
Видно адекватних людей при владі не залишилось, творять що хотять. Усіх гнати і чим скоріше тим краще!!
Відповісти
у нас в с.Липини Коменда також директор школи цікавий, кожний рік виступає перед батьківським комітетом що Обласний відділ освіти виділив на нашу щколу тільки 500 гр, такщо потрібно батькам здавати і здавати...ремонтувати і ремонтувати класи...,а в цьому році почали отеплювати школу ...невже на 500 гривень !?
Відповісти
А про нового директора 19 школи чому не згадуючи? Теж фігурка одіозна...
Відповісти
Як можна того хабарника Кицю назад повертати? Весь колектив збирав підписи щоб залишити директрису. Принаймні ремонт в школі робить. А той лизав БПП тепер поперли і назад. Класно в нас корупція навіть в школах. Ганьба
Відповісти
Коли ж вже понажираються?! Гребенюк хоч би вже не позорився повертатись на директора!А скільки ще таких??!!21 школа ледь дихає директор, а в 11 школі бабуська на підборах йде,а їй так важко. ..
Відповісти
Грабко людські підвали з допомогою жека без згоди мешканців не маючи на це право здала підвали в оренду-на 4роки,вся мразь назад повертається
Відповісти
Останні новини
Яковлев: У двох луцьких школах будуть нові директори
18 серпень, 2017, 20:52