У луцькому парку розтрощили нову лавку

У луцькому парку розтрощили нову лавку
У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розтрощили нову лавку.

"Це щойно змонтовані лавки, які не змогли простояти й доби в центральному парку Луцька, як якесь тупоголове бидло вже почало їх крушити", - повідомив у Facebook Ігор Алексєєв.

"Яка ... Європа, для кого млать...!? p.s. Поліції, муніципалам й усім угрупуванням, котрі клялись охороняти й наводити лад, ваш вихід панове"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: парк, лавка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аде була славнозвісна Варта порядку. Нехай за свої кошти ремонтують.
Відповісти
це не бидло, це такі гамно-лавки, або дерево з недоліками або погано крикрутили і через шат могла зламатись
Відповісти
ДОШКА СОСНОВА ГА,,НО, ХТОСЬ ПРИСІВ І ЛОПНУЛА.
Відповісти
Полішуками були, ними і останемося.А мож то Путін винен.
Відповісти
цікаво, це ж як треба було так ламати, навмисне, комусь щоб тріснула лише середня...якби хтось і хотів їх поламати то напевне б однією планкою точно не обійшовся...
ви краще спитайте в тих хто їх виготовляв, як вони розраховували навантаження, яке дані лавочки мали б витримувати...зробили гарно без сумніву, а от про якість певно ніхто не переймався..
Відповісти
все сходиться - і ті що робили ті лавки і ті що їх нівечили одного поля ягоди тобто БидлоБіоМаса. Все починається з маленького - зайшов за кут чужого будинку, як худоба на ходу вихляв мерзавчик і кинув під ноги. За ними йде нова генерація молодих гейроперців - таж сама худоба чавкаюча та хлебчуча відповідно обгортки та пусті пляшки жбурляються в клумби, на дорогу та під чужий поріг бо я тут неживу.
наступний тип - пивнеБидло, це завдяки їм популяці порожніх пляшок в кушах та на газонах залишається на незміному рівні. Особою групою йдуть бидлошанувальники квітів на клумбах - таких варварів ще треба пошукати. І многає різної нечисті... На вершині популяції бидлоБіоМаси стоять комунальники - це завдяки їх старанням можна спостерігати гори сміття.
Уважно придивіться як ці бидло-роботи виконують свою роботу, далеко не кожному вдасться повторити фінти високотехнологічного замітання-прибирання- мітла з ювелірною точністю оминає кожну другу смітинку. Та головне інше - чи будуть нові понівечені лавки відремонтовані саме до Дня Незалежності, саме під цю дату вони і були встановленні?
Відповісти
Соупадєніє - не думаю
Відповісти
Ці лавки до Нового року не простоять,якщо вони вирішили випендритись новими лавками, то потрібно було їх робити з якісної деревини, а не з такого лайна , яке тріщить під сраками 50-кілограмових людей.
Відповісти
Останні новини
У луцькому парку розтрощили нову лавку
19 серпень, 2017, 09:49