Чи привабливий оновлений «Промінь»: думки лучан

Чи привабливий оновлений «Промінь»: думки лучан
Урочисте відкриття оновленого "Променя" запланували на День Незалежності, 24 серпня. І це вже буде не лише кінотеатр, а цілий розважальний центр.

Ззовні заклад теж змінився, при чому радикально. Як раніше говорив головний архітектор центру Андрош Бідзіля, такої споруди у Луцьку ще не було. То чи подобається лучанам новий "Промінь" і чого вони чекають від нього, дізнавався "Конкурент".

ЮРІЙ КОНКЕВИЧ, ПРЕС-АТАШЕ ФЕДЕРАЦІЇ ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"В принципі подобається. Хоча до кінця стиль не зрозумілий. Я не ретроград, совок теж глибоко ненавиджу, але трошки зі стилем не вийшло, мені здається. І "Сільпо" внизу мені, як клубочні картинки. Я розумію, що це під Середньовіччя зроблено, але цей низ мені трохи не такий. Побачимо, що буде всередині. Хоча я не кажу, що це щось геть не зрозуміле".

МАКСИМ:

"Із ти часів, коли я тут був (а це 2004 рік, мабуть), то різниця, звісно, є. Хочеться, щоби там був кінотеатр з гарною, оновленою залою. Інфраструктура щоби була на хорошому рівні, щоби із сім'єю можна було відпочити. І щоби якість відповідала ціні".

АНДРІЙ:

"Так, подобається в принципі. Я якось нейтрально до цього ставлюся. Територія біля "Променя" класна. Очікую там побачити торгово-розважальний центр: боулінг, більярд, кінотеатр – ось такі речі".

ВІКТОРІЯ:

"Не можу сказати адекватно, бо я його раніше не бачила. Але, звісно, зараз "Промінь" кращий. Є такі заклади, які людям вже просто приїлися. От хочеться чогось нового, нових вражень, чогось феєричного, щоби заохочувало туди ходити".

ПАВЛО:
"Швидше подобається, аніж не подобається. Хочу, щоби там був кінотеатр".

ІРА:

"Старий "Промінь" був такий страшний… Добре, що оновили. Але "Сільпо" могли й симпатичніше зробити. Якось негарно воно оформлене і не вписується туди абсолютно. Дуже по-дитячому. Я не так часто такі заклади відвідую, але хочеться, щоби там був кінотеатр і боулінг. І ще треба великий концертний зал, адже колись приїздив Сухішвілі, і вони не вміщалися усі на ту сцену. І ніде не можна було їх вмістити. Тому, я думаю, в "Промені" має бути така зала, що гай-гай. Це було би дуже класно".

ЛУЧАНИН:

"Я уже 50 років в кіно не ходжу. Але загалом будівля мені подобається, безумовно".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не дуже, але ж краще, ніж було. Тільки сам ”Промінь” під модерн зробили, все таке новеньке, а те “Сільпо” взагалі там своєю старизною не вписується.Особливо оті картинки казкові нікудишні.Все псують.
Відповісти
Обхіхікался. Вікторія -"...я його раніше не бачила. Але, звісно, зараз "Промінь" кращий". Не бачила, але зараз кращий. Як можна порівнювати дві речи, якщо знаєш тілки одну?
Відповісти
пропоную картинки сільпошні закрити висадженими кущами (самшит, якимись різновидами туї чи поєднати усе гарно) у бетонні сучасні горщики брилами,по дизайну підібрати, строгі геометричні форми, без ліпнини. бо там явно зелені не вистачає
Відповісти
В сІльпо не їжджу бо нема де запаркуватись :( то й певно і впромінь з тієї ж причини незможу з дітьми ходити...краще вже порт сіті
Відповісти
пропоную замалювати сільпошний брєд нормальним графіті! )))
Відповісти
Все що нове роблять, все на краще, і Промінь, і Сільпо це вдосконалення старої будівлі за новими технологіями.
Відповісти
Останні новини
Чи привабливий оновлений «Промінь»: думки лучан
21 серпень, 2017, 05:08