У Ковелі хворих дітей лікують казкою. ВІДЕО

У Ковелі хворих дітей лікують казкою. ВІДЕО
У Ковелі рік тому облаштували за кошти державного та обласного бюджетів міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

З дітьми педагоги працюють різними методами, в тому числі за допомогою казок, повідомляє ТЦК Ковель.

Сьогодні міський центр соціальної реабілітації відвідують понад 30 дітей з різними фізичними та розумовими вадами. Уваги та індивідуального підходу потребує кожен вихованець соціального закладу.

У центрі обладнали кімнату фізичної реабілітації та ігровий зал. Про дозвілля дітей можна дізнатися з виставки творчих робіт вихованців центру.

Днями у вихованців центру Софії Войтюк та Михайла Павловича відбувся театральний дебют: діти грають на публіку уривок казки Андерсена “Снігова королева”. Серед тих, хто захоплено вітав виступ юних артистів — мама та бабуся Софійки.

Основними структурними підрозділами соціального закладу є відділення соціально-педагогічної, психологічної та фізичної реабілітації, а також служба соціального патронату. Окрім міської влади, підтримку центру надають спонсори та благодійники.

Повний курс реабілітації в центрі пройшли дев’ятеро вихованців. Загалом відвідувачам цього соціального закладу надали майже дві тисячі реабілітаційних послуг. Впродовж року центр відвідували вже близько 50-ти ковельських дітей з особливими потребами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.