На «Мандрівному вішаку» покажуть історію про любов на сміттєзвалищі

На «Мандрівному вішаку» покажуть історію про любов на сміттєзвалищі
Організатори фестивалю «Мандрівний вішак-2017» представили ще одного учасника.

Це театр-лабораторія «VIE» із Запоріжжя, а саме з острова Хортиця. За 23 роки плідної творчої праці театр став культурним центром міста. Це місце експериментів і мистецького розмаїття.

Вистава «Полювання на щурів» Петера Турріні, яку колектив привезе до Луцька на Міжнародний театральний фестиваль «Мандрівний вішак-2017», — це історія двох одиноких людей, які зустрічаються на міському звалищі.

«Саме тут серед гір сміття вони намагаються знайти себе справжніх, пізнати одне одного й можливо… полюбити. Та чи потрібна вільна людина усталеному суспільству? Чи все-таки варто полюбити Щура, що живе у нас всередині, щоб із великим задоволенням спостерігати за своїм відображенням у пивному бокалі.»

16 вересня відбудеться зустріч біля спорткомплексу ЛНТУ, з боку вул. Станіславського, щоб вирушити назустріч цій театральній пригоді.

Вхід — вільний (кількість місць — обмежена).

Організатори фестивалю: театр-студія «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури, департамент культури Луцької міської ради.

Цього року фесиваль потребує підтримки людей, які не хочуть, щоб Луцьк був театральною провінцією. Ви можете перерхувати будь-яку суму на картку 4149 4978 7169 8967 (ПриватБанк, отримувач – Бречко Оксана) і також стати спонсором фестивалю «Мандрівний вішак-2017».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На «Мандрівному вішаку» покажуть історію про любов на сміттєзвалищі
21 серпень, 2017, 08:02