На міжнародній трасі на Волині несправні світлофори та відсутня розмітка

На міжнародній трасі на Волині несправні світлофори та відсутня розмітка
Для керівництва служби, яке відповідає за дорогу, «підказку» в роботі зробив на сесії Ковельської міської ради депутат Олександр Місяць, який представляє Радикальну партію Олега Ляшка.

Про це пише Район.Ковель.

«Хочу звернути увагу на роботу об’єктів регулювання дорожньої інфраструктури, зокрема, перехрестя вулиць Володимирська – Варшавська, яке пересікає дорогу міжнародного значення. І звернути увагу керівників служби на розмітку, якої там немає, на роботу світлофорів, які недавно встановлені – потрачені немалі кошти, але вже не працюють таймери на окремих світлофорах», – сказав він.

Всього два місяці тому саме на цьому перехресті у ДТП постраждав мотоцикліст із Німеччини. Кримінальне провадження було відкрито за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За офіційною інформацією, за встановлення у 2016 році світлофорних об’єктів на перехрестях вулиць Варшавська – Володимирська та Варшавська – Відродження з міського бюджету виділено 669 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.