Запотоцький про дії виборчкому: «Вони сказали: «Нам не цікава думка лучан»

Запотоцький про дії виборчкому: «Вони сказали: «Нам не цікава думка лучан»
Очільник ініціативної групи Артем Запотоцький (на фото) за відкликання п’яти луцьких депутатів прокоментував рішення ТВК, яка зупинила процедуру.

Про це він розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, члени Луцької територіальної виборчої комісії припинили процедуру відкликання п’яти депутатів міської ради. За це проголосували 10 з 18 членів. Зокрема, члени політичних партій «УКРОП», «Народний фронт», «Батьківщина», «Опозиційний блок» та «Європейська партія».

Раніше вони всіляко затягували перевірку підписів, не приходячи на засідання ТВК без пояснення причин.

Зрештою, коли члени комісії таки зібрались, «більшість» протиснула свій проект рішення – про припинення процедури відкликання.

«Це говорить виключно про те, що людям плювати на закон. Вони не хочуть і не будуть виконувати присягу, яку давали як члени ТВК. Це по-перше, а по-друге – на волевиявлення людей їм також абсолютно наплювати», - коментує очільник ініціативної групи за відкликання Артем Запотоцький.

Нагадаємо, за відкликання кожного з п’яти депутатів підписалось більше трьох тисяч лучан.

«На мою думку, люди відробляють свої гроші – ось і все. Вони сказали: «Нам не цікава думка лучан». Лучани повинні знати своїх героїв, але бій ще не закінчився. Ще все попереду. В нас є встановлені законом строки та важелі для захисту прав, які порушені», - додає він.

Найближчим часом Артем Запотоцький звернеться до суду, аби визнати рішення комісії незаконним, скасувати його та зобов’язати ТВК відправити керівним органам партії звернення про відкликання п’яти депутатів міської ради – Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Булу, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так бояться віддати своє місце товаришам по партійному списку? Зажали свої 30 срібників в кулак? Чи може срібники надходять щомісяця - тоді зрозуміло...
Відповісти
Щомісяця?Ви помиляєтесь-щогодини.Це ж бізнес "еліта"Луцька.
Відповісти
Останні новини
Запотоцький про дії виборчкому: «Вони сказали: «Нам не цікава думка лучан»
22 серпень, 2017, 09:23