Сусід сусіду ворог: у Луцьку родина привласнила загальну кухню у гуртожитку

Сусід сусіду ворог: у Луцьку родина привласнила загальну кухню у гуртожитку
У гуртожитку на проспекті Відродження, 12 родина без відповідних дозвільних документів самовільно забрала у користування спільну кухню - тепер сусіди не мають де готувати їжі та просять допомоги у міської ради.

Про це повідомили 22 серпня під час засідання регламентної комісії міської ради.

У гуртожитку проживає онук лучанки Ніни Данилюк разом із родиною. Жінка скаржиться, що ось уже 1,5 року як сусід фактично захопив кухню, тож до неї не мають доступу ще 2 родини, які мешкають на поверсі.

«У внука діти маленькі сплять, а поряд в кімнаті їсти вони мусять готувати на електроплитці», - розповідає жінка. Тому родина витрачає чималі кошти на сплату використаної для приготування їжі електроенергії.

Родина Пакош спочатку забрала собі кімнату, у якій ніхто не проживав, а згодом вони без відповідних дозволів обмежила доступ до кухні та не надають доступу сусідам. Наразі, за словами Данилюк, вони вже обладнують кухню під власну кімнату.

Сусід не хоче розійтися миром – за словами жінки, він усіх залякав. Мешканці поверху навіть викликали поліцію, та сусід однаково не припинив своїх дій. Тож жінка сподівається на допомогу міської ради.

Голова регламентної комісії Микола Федік розповів, що родина Пакош не з’являлася ні на засідання комісії у міську раду, ні на виїзне засідання. Натомість до гуртожитку приїжджали спеціалісти департаменту житлово-комунального підприємства із перевіркою.

Відтак, згідно із актом обстеження житлового приміщення, підтверджено низку порушень. До того ж, Пакош не надали на розгляд жодних ордерів, хоча запевняли, ніби мають їх.

«Припиняти своїх незаконних дій вони не мають бажання», - зауважив Федік. Тож єдиним способом повпливати на порушників він бачить суд.

Відтак, рішенням комісії стала рекомендація для юридичного відділу готувати документи до суду, аби таким чином повернути приміщення у загальне користування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сусід сусіду ворог: у Луцьку родина привласнила загальну кухню у гуртожитку
22 серпень, 2017, 12:19