Понад 200 дітей волинських атовців розважилися в «ПортCity»

Понад 200 дітей волинських атовців розважилися в «ПортCity»
Фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині» вшосте організував відпочинок для дітей з родин учасників АТО в «ПортCity».

Цього року, в рамках заходів до 5-річчя фонду, розваги в луцькому ТРЦ відвідали понад 200 дітей учасників АТО з сіл Волині, ‒ пише на Facebook Наталія Попова.

22 серпня «Патріоти Волині» запросили вже шосту групу ‒ шановних гостей зі Смідина, Старої Гути, Нової Вижви, Теклі, Галиної Волі, Секуня та Мизово, що у Старовижівському районі.

«Приємно було бачити в групі захисника Луганського аеропорту Лащука Віталія з трьома дітьми, які приїхали з села Галина Воля. А відповідальним керівником нашої групи з села Мизово був десантник з 80-і бригади Богдан Солов'янчук, який був з дружиною і донечкою!» ‒ йдеться в дописі.

«Абсолютна більшість дітей приїхала до обласного центру вперше. Купа запитань та нового досвіду! Тому важко передати неймовірну кількість позитивних емоцій, що видавали нам дітки.. Для малечі та батьків підготували насичену програму: катання на роликах в «Generator City», мультфільм в кінотеатрі, ігрові автомати та батути з гірками в дитячому розважальному центрі «Figli Migli», смачний обід у ресторані «Брама» і супер-змагання з боулінгу на 5-ти доріжках у «Strike city»!» ‒ продовжує волонтер.

«Безмежна вдячність директору ПортCity Lutsk Наталья Антоненко та її команді за супер-опіку над нашою групою і супровід інструкторів на кожному етапі. Самі ми б не впоралися. Адже, наші дітки вперше стали на ролики в більшості, вперше взяли боулінгові кулі в руки!! Все було просто казково... День пролетів непомітно...» ‒ дякує Попова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Понад 200 дітей волинських атовців розважилися в «ПортCity»
23 серпень, 2017, 08:54