На Волині «накрили» інтернет-клуби

На Волині «накрили» інтернет-клуби
На Волині припинено діяльність ще 3 незаконних гральних закладів .

У вівторок, 22 серпня 2017 року, правоохоронці на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду проведено обшуки у 3 приміщеннях у Ковелі, - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Заклади функціонували як Інтернет-клуби та місця розповсюдження державних лотерей, насправді ж, там незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу шляхом доступу через мережу Інтернет до віртуальних казино з обов’язковою умовою сплати гравцем грошових коштів адміністратору. 


У ході обшуків працівниками поліції виявлено та вилучено 72 одиниці комп'ютерної техніки, 31 монітор, 9 спецклавіатур, 2 відеокамери, пристрій для друку квитанцій та пристрій для зчитування карток, гральні картки, 3 Wi-Fi-роутери, чорнові записи та бухгалтерські документи, які вказують на причетність громадян до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу, а також грошові кошти у сумі близько 225 000 грн.


Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. У провадженні призначено низку експертиз. Вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слідчий і експерт знов попросять 5000$ доларів за експертизу?
Відповісти