«А може цьому місту джаз не цікавий?» Луцьк здивував організатора джазового фестивалю

«А може цьому місту джаз не цікавий?» Луцьк здивував організатора джазового фестивалю
Організатор «Art Jazz Cooperation 2017» Віктор Грисюк неприємно здивований байдужістю Луцька до фестивалю.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я люблю своє місто Луцьк. Коли в Львові чи у Польщі в якомусь місті фестиваль, то все місто живе цим. А в нас заходимо в різні заклади і питаємо чи можна залишити флаєр чи афішу - в більшості кажуть ні, нам байдуже на ваше дійство. Пропонуєш клубу чи ресторану, а може ми у вас джем-сейшен зробимо - та в нас і так повно клієнтів, воно нам не треба...» - пише Віктор.

«Один готель (не «Україна» і «Рестпарк», там все класно) питаємо про поселення і уточнюємо деталі, а вони - що вам треба і без вас купа клієнтів. Робимо міжнародний фестиваль, а у волонтерах 4 людини. Роздавати флаєри змогло кілька осіб... Що ж з 9 ранку до 9 вечора щодня ходиш, їздиш, дзвониш, просиш тощо вирішуєш купу питань, яких би просто в цивілізованій ситуації навіть не було... І це ще добре, що є сприяння від Луцької міської ради та Волинської філармонії», - йдеться у дописі.

Віктор Грисюк пише, що організатори знайшли спонсорів, щоб зробити доступні квитки, та більшість відразу вимагає просто з усього гроші, бо думають, що вони роблять комерційний проект.

«Деякі ЗМІ не ставлять афішу, бо там ніби лого спонсорів, а також ігнорують прес-конференцію, бо в місті, напевно, купа подій, можна написати, скільки корова дала молока в якомусь селі, звісно що в місто їдуть музиканти з різних країн, континентів, а загалом майже 90 учасників буде, це ж так буденно для нашого міста.

А люди натомість майже не купують квитки. І задаєшся питанням, а може цьому місту джаз не цікавий? І лише думка про те, що ми даємо культурну альтернативу совку, боремось за якісне мистецтво, що хоч частина людей ходить на джаз, тішить і дає бажання та сили і далі це все робити... А ще дякую всім спонсорам, нашим волонтерам, тим ЗМІ, що дійсно пишуть про джаз і поширюють нашу інформацію і ще багатьом тим, хто допомагає зробити свято джазу. Джаз поза політикою був, є і сподіваюсь буде!!! Відразу після Дня незалежності. Проведемо літо джазом разом...» - підсумовує Віктор.

Нагадаємо, фестиваль джазу відбудеться вже на цих вихідних, 25-27 серпня, у Луцькому замку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це факт!!!
Відповісти
Так де можна купити квитки??
Відповісти
ну не подобається мені він ... кому подобається хай йде а нащо навязувати?
Відповісти
Рогулям джаз не нужен )))
Відповісти
Мене, як і більшість не цікавить джаз...
Відповісти
Так сталося що навіть не чув про нього, та й ви гляньте надату проведення якраз коли переважна більшість зайнята бо "треба дітей в школу зібрати" студенти їдуть по університетах, а найбільшими прихильниками джазу, принаймні у Луцьку, є молодь, а що до розміщення реклами то де ви бачили таке щоб хтось когось безкоштовно рекламував, ну а ЗМІ це вже я не знаю певне не до тих зверталися так що Лучани тут невинні, я все сказав.
Відповісти
Жаль що я не зможу прийти.
Відповісти
якщо фестиваль успішний і має попит серед людей, то його й рекламувати особливо не потрібно...ну не цікаво людям дане дійство...від того що ви все завалите рекламою відвідувачів у вас більше не з'явиться, такщо подумайте над тим чи варто взагалі таке проводити, саме в Луцьку, якщо це все не викликає цікавості..
Відповісти
Останні новини
«А може цьому місту джаз не цікавий?» Луцьк здивував організатора джазового фестивалю
23 серпень, 2017, 11:10