В опозиції вимагають звільнити одного із заступників голови Волиньради

В опозиції вимагають звільнити одного із заступників голови Волиньради
На бюджетну сесію Волинської обласної ради, що має відбутись у третій декаді грудня цього року, опозиційний депутат Ігор Гузь винесе проект рішення щодо скорочення посади одного із заступників голови Волинської обласної ради Володимира Войтовича.

У проекті рішення буде запропоновано внести зміни у штатний розпис Волинської обласної ради та скоротити посаду заступника голови ради, повідомили у прес-службі депутата.

Проект рішення буде внесено до порядку денного ради у зв’язку із необхідністю економії державних коштів та оптимізації діяльності апарату обласної ради.

Згідно поданої декларації про доходи за 2011 рік заступник голови Волиньради Юрій Лобач отримав понад 111,9 тисячі гривень зарплатні і ще 10 077 гривень матеріальної допомоги, зазначається у повідомленні.

Інший заступник голови ради Валентин Вітер у тому ж році отримав понад 106,4 тисячі гривень заробітної плати та 9 856 гривень матеріальної допомоги. І це не рахуючи витрат на утримання секретаря та приймальні, відряджень, автомобільного обслуговування і т.д.

«У зв’язку із фінансовою кризою в країні, недоцільно витрачати кошти з бюджету на зарплату, надбавки, автомобіль, кабінет одразу двох заступників голови Волиньради. Скорочення однієї посади заступника голови облради дозволить зекономити понад 200 тисяч гривень на рік. А ці гроші варто спрямувати на більш важливі речі – підтримку освітянської галузі області, яка потребує негайної підтримки», – зазначив Ігор Гузь.

Ігор Гузь переконаний, що його ініціативу, як керівника фракції Політичної партії «Фронт Змін», підтримають депутати з опозиційних фракцій ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та «Наша Україна», а також ті депутати котрі думаю про майбутнє Волинської області.

«Очевидно, кого залишити на посаді, а кого звільнити має запропонувати голова Волиньради Володимир Войтович, це буде правильно та закономірно», – вважає Ігор Гузь.

Нагадаємо, що нещодавно ради Ігор Гузь закликав притягнути до кримінальної відповідальності очільників Партії регіонів на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З Волиньради більшу частину тих дармоїдів давно вже пора витряхнути на "вільні хліба"!!!Попаслися трутні і досить!!!
На сьогоднішній день менша частина злиденного,простого населення отримує за свій рахунок більшу та обезпечину частину,тієї армії ПЛАНКТОНУ-обласних,міських,сільських, районних,мікрорайонних РАД!!!Потрібні вони нам,як попу баян!
З них всеодно ніякого толку!!!
Відповісти
А що вони роблять? Самоврядування...??? Да їх всіх Петрович "самоврядовує", у Києві гроші для області вибиває, а ті... тільки зарплату отримують і то у два рази більшу ніж в адміністраціі! Врядуваньці-дармоїди блін! У зв'язку з кризою - раду розігнати!!!
Відповісти
Скорочення однієї посади заступника голови облради дозволить... підвищіти зарплату Гузю!:)
Відповісти
Депутати облради зарплати не мають.
Відповісти
Не захищайте Гуся!!!:) Суть його запиту зрозуміло!:)))
Відповісти
А депутаты всё же зарплату не получают...
Відповісти
А я б їх обох звільнив)))) Всерівно нічого не роблять
Відповісти
Ты бы лучше пошёл и книжек каких почитал. А то ж совсем тёмный. Депутата нельзя "уволить"- его народ выбрал...
Відповісти
а в ода скыльки заступників, чи не 5?
Відповісти
Цілком вірно:
Царь
Царєвич
Король
Королєвич
Сапожник
Портной
И Вовка БЛАТной!!!
І весь цей колишній комуністичний апарт,такий собі зовсім
"полєзний",як вітаміни перед смертю!!!
Відповісти
Останні новини
В опозиції вимагають звільнити одного із заступників голови Волиньради
10 грудень, 2012, 16:55