Луцькі поліцейські роздавали дітям синьо-жовті кульки

Луцькі поліцейські роздавали дітям синьо-жовті кульки
У Луцьку поліцейські привітали дітей з Днем Державного Прапора України синьо-жовтими кульками.

Сьогодні в Луцьку на Театральному майдані співробітники сектору ювенальної превенції поліції Волинської області провели профілактичну акцію «Поліція для дітей». Правоохоронці подарували дітям синьо-жовті кульки, а батькам розповіли про обов’язки щодо виховання та розвитку дитини, - інформує прес-служба ГУНП у Волинській області.

«Сімейний кодекс України чітко визначає обов’язки батьків щодо виховання та розвитку дітей. Зокрема, батьки зобов’язанні виховувати дитину в дусі поваги до прав та свобод інших людей, любові до своєї сім’ї та родини, свого народу, Батьківщини, піклуватися про здоров’я, фізичний, духовний та моральний розвиток дитини. У цей особливий для кожного з нас день – День Державного Прапора України ми вирішили нагадати батькам про їх обов’язки та привітати дітей зі святом», - зазначила Інна Остапович, начальник сектору ювенальної превенції ГУНП в області.

Поліцейські поділилися з батьками також порадами як навчити дитину ліпше поводитися, дотримуватися розпорядку дня, подарували інформаційні листівки «10 кроків до вдосконалення батьківства». Дітей зі святом правоохоронці привітали синьо-жовтими повітряними кульками.

Нагадаємо, що за невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей передбачена адміністративна відповідальність за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі поліцейські роздавали дітям синьо-жовті кульки
23 серпень, 2017, 15:26