У Луцьку пропонують створити майданчик для вуличних музикантів

У Луцьку пропонують створити майданчик для вуличних музикантів
Для музикантів, які грають на вулицях Луцька, пропонують створити спеціальний майданчик.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Ярослав Богачук.

«Час від часу в Луцьку можна побачити і почути музикантів, які грають на вулицях для людей. Є саксофоніст, є гітаристи, є баяністи. Деяких з них вже вважають обличчям Луцька. А кілька днів тому двоє дівчаток-підлітків на вул. Лесі Українки дуже гарно грали на скрипках «Мелодію» Мирослава Скорика.

А ще в Луцькій міській раді є департамент культури. На мою думку, чиновникам цього дуже важливого департаменту, окрім шаблонної підготовки до щорічних урочистостей, варто було б опрацювати ідею, як створити в центрі Луцька майданчик для вуличних музикантів, де могла б щодня лунати якась ненав'язлива музика. Забезпечити їм місце, можливість підключитися до електромережі, організувати їх між собою, щоб не пересварилися», - йдеться у дописі.

Лучанин пропонує також встановити графік, відповідно до якого музиканти грали б у «свій» день:

«У понеділок - гітара, у вівторок - саксофон, у середу - скрипка... а по вихідних зведені концерти давати :). Такого арфіста, як Віктор Сантал можна було б і на ставку взяти! Або хоча б запросити в гості, щоб виступив. Завжди приємна жива музика в центрі - це могло б стати не гіршою туристичною родзинкою, ніж «кликун». Хоча від чиновників, які навіть на горніста в Луцький замок настаратися не можуть, чекати реалізації цієї ідеї навряд чи є сенс. А дарма», - підсумовує Ярослав Богачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автор геній!!!!!!111111один
Відповісти
Бред сивой кобылы. Это что? на одном "пятачке" должны собираться разножанровые музыканты и одновременно "творить" каламбур? или по очереди "лабать" композиции?. Успокойтесь. искусство уличных музыкантов не превращайте в бизнес. Ладно уже запретили продажу мороженного на центральных улицах в летний сезон, то хоть тут не будьте извращенцами. Музыканты без вас, политиканов (раных, обойдуться и определятся с местом для проведения своих мероприятий. чиновники!-вы задолбали всех: и музыкантов и народ и всех прочих
Відповісти
Давно пора. А то з кожного закутка лунає,завивання під акустику. А якщо я ненавиджу акустику,Кобейна,Ітд? А так,хоч в одному місці б "творили".
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пропонують створити майданчик для вуличних музикантів
23 серпень, 2017, 15:52