Повідомили, коли завершать ремонт дороги «Луцьк-Володимир-Волинський»

Повідомили, коли завершать ремонт дороги «Луцьк-Володимир-Волинський»
Після успішного завершення робіт на стратегічно важливій автомагістралі Н-17 «Львів-Радехів-Луцьк» дорожні служби краю активно працюють на дорозі загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне і вже відфрезерували 27 із 68 км загального покриття. Ремонт дороги «Луцьк-Володимир-Волинський» обіцяють завершити до кінця жовтня.

Про це повідомив заступник з будівництва начальника служби автомобільних доріг в області Ншан Антонян під час робочої наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, - інформує прес-служба Волинської ОДА.

Важливо, що за результатами проведених тендерних процедур через систему ProZorro стосовно ділянки дороги Луцьк-Володимир-Волинський, відбулось зменшення договірної ціни у порівнянні з кошторисною вартістю проекту на 28 млн гривень.

Окрім фрезерувальних робіт, на окремих ділянках дороги вже укладено 23 км вирівнювального шару, а на 4 кілометрах тривають роботи з укладки підстилаючого шару.

Вже до 1 вересня поточного року, підрядник ТзОВ Луцькавтодор-сервіс» обіцяє повністю завершити з вирівнювальним шаром та розпочати роботи з укладки верхнього покриття дороги. Відтак, усі роботи, в тому числі й облаштування придорожніх об’єктів та інфраструктури, будуть завершені до кінця жовтня.

Наступна робоча нарада у Володимира Гунчика відбудеться у дещо ширшому форматі. Керівництво районів, через які проходить автомагістраль, профільні дорожні структури заслухають представників підрядних організацій про хід виконання робіт та обговорять проблемні питання, які потребують швидкого вирішення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку – потрійна аварія
23 серпень, 2017, 17:43
Повідомили, коли завершать ремонт дороги «Луцьк-Володимир-Волинський»
23 серпень, 2017, 17:29