Дем’яненко ще себе покаже, – Леоненко

Дем’яненко ще себе покаже, – Леоненко
Відомий український футболіст, футбольний коментатор Віктор Леоненко (на фото) прокоментував призначення Анатолія Дем’яненка на посаду головного тренера «Волині».

Про це йдеться на Footballfans.

«Я радий, що Дем’яненко опинився в Україні, – сказав Леоненко. – За Дем’яненка я буду вболівати, підтримувати його, тому що він мій друг, серйозний футболіст, як тренер серйозний, він це вже довів. Мені незрозуміло, чому його в «Карпати» не взяли. Я думаю, що він себе покаже. Я навіть впевнений у цьому. У будь-якому випадку, я його буду підтримувати точно – він хороша людина».

Що ж до іншого призначення – Леоніда Буряка тренером «Олександрії» - то тут Леоненко іншої думки.

«Щодо «Олександрії», то мені це не зрозуміло. Ніби Шаран (Володимир Шаран – попередній тренер) – нормальний тренер. Робив, що міг, нікого вони не купували. Робив гру з тих футболістів, які були в його розпорядженні. Дивно це. Тепер будемо стежити за Буряком. Можливо, він там щось зробить. Але я не впевнений, побачимо. Робити припущення я не люблю», – сказав Леоненко.

«А от за Дем’яненка переживати буду точно. Однак якщо «Волинь» буде погано грати, то буду тільки критикувати», – додав він.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дем’яненко ще себе покаже, – Леоненко
10 січень, 2012, 14:29