Справою луцьких депутатів-«відкликанців» займеться суд

Справою луцьких депутатів-«відкликанців» займеться суд
Логічну крапку у процедурі відкликання п’ятьох депутатів Луцької міськради поставить суд.

Про це повідомили у прес-службі волинського осередку БПП «Солідарність».

Як відомо, в липні в Луцьку створили ініціативну групу для відкликання п'ятьох депутатів міськради: представників БПП Євгенія Ткачука і Олександра Козлюка, а також радикалів Сергія Були, Костянтина Петрочука й Аркадія Соломатіна.

Згодом у Луцьку встановили чотири намети для збору підписів за відкликання цих депутатів.

«Палатки «штурмували» прихильники депутатів, яких відкликають, гнівні дописи поширювалися в соціальних мережах, на адресу активістів звучали неодноразові погрози, невідомі поливали їх зеленкою, палатки намагалися знести, на очільника ініціативної групи Артема Запотоцького писали заяви в поліцію, звучало чимало особистих погроз та політичних принижень… Незважаючи на всі перепони, ініціативна група таки зібрала необхідну кількість голосів за відкликання депутатів», – йдеться у заяві.

ТВК на власне зсідання 21 серпня зібралась у повному складі, але за кілька годин засідання її члени не змогли проголосувати за протокол про перевірку документів ініціативної групи за відкликання депутатів. Засідання луцької ТВК виявилося затяжним, тож виборчком припинив громадську ініціативу відкликання п’яти депутатів Луцької міської ради.

«Ми не втрачаємо надії, що слово закону буде гучнішим та переконливішим за крики відкликанців. Надіємося на справедливе, чесне та беззаперечне вирішення питання про відкликання зрадників. Вони начхали на позицію лучан, однак, і ми в цьому переконані, час та правосуддя покажуть, за ким правда! Впевнені, що Феміда поставить логічну крапку в історії про очищення політикуму від зрадників! Нам вдасться завершити процедуру відкликання, тим самим відновити стабільність у житті міста та активізувати його європейський вектор розвитку!» – заявили у БПП.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Справою луцьких депутатів-«відкликанців» займеться суд
23 серпень, 2017, 21:15