На передову відправили мед та варення від волинських лісівників

На передову відправили мед та варення від волинських лісівників
Волинські лісівники відправили на Схід березовий сік, меди, ягідне варення та консервовані овочі.

Такі вітамінні сувеніри волинські лісівники передавали для наших захисників уже неодноразово, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Чимала порція консервованої продукції, яку виготовляють державні лісогосподарські підприємства Волинського ОУЛМГ у своїх цехах, поїхала у зону АТО завдяки волонтеру Валерію Чернякову, котрий ще у 2014 році обіймав посаду голови Державного агентства лісових ресурсів.

– Все це, а також багато продукції, яку зібрали і передали нам лісівники з інших областей, поїде у зону АТО. Є у нас замовлення і від військових 14-ї механізованої бригади. Хлопці дуже просили меду та варення. Рідного, волинського. Свіжого і натурального. От я і звернувся з пропозицією до заступника голови Держлісагентства Володимира Бондаря. Він і скоординував нас на Волинь, бо ж то єдина область, де такі цехи збереглися і діють. Начальник управління Олександр Кватирко, як завжди, посприяв, щоб такий наш задум реалізувався. Хочу також сказати, що ніколи не мав відмови від лісівників. Всі області відгукуються. Постійно. І я завжди розповідаю нашим хлопцям, які там, на передовій, відстоюють державні кордони, скільки для незалежності нашої України роблять саме лісівники, – зазначив Валерій Вікторович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На передову відправили мед та варення від волинських лісівників
24 серпень, 2017, 09:44