Жителі Нововолинська потерпають від п'яниць

Жителі Нововолинська потерпають від п'яниць
Жителі двору у центрі міста Нововолинськ, у якому знаходиться магазин "Альфа", скаржаться на п'яниць, які постійно купують спиртне у цьому магазині та розпиваються його у дворі: на гойдалках, в кущах, лавочках біля під'їздів і в самих під'їздах.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

"В нашому дворі - це нормальне явище. Сусідам всеодно. Вони звикли, що в магазині можна все придбати, а найголовніше - це алкоголь, який купується всіма, хто гуляє центром міста і не має грошей, щоб посидіти в кафе, а потім розпиває по всій території нашого двору. На гойдалках, в кущах, лавочках біля під'їздів і в самих під'їздах", - розповідає місцева жителька Тетяна Дячук.

За її словами, наслідками цього купи битого скла, пляшок, сміття, які після їхніх посиденьок валяються в траві і на тротуарах.

"Якби ці люди мали б хоч трішки поваги до жителів, вони б купували спиртне і пили його вдома, чи в місцях, призначених для цього, але в пострадянському просторі люди чомусь звикли паскудити скрізь, де тільки це можливо. Неповага до жителів будинків. І картина, яку ми і наші діти бачимо регулярно. По місту ходять гарні люди, а в той же час в дворі відбується зовсім інше", - зазначає пані Тетяна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.