Саме він створив Луцьк таким, який він є, - блогерка про Миколу Романюка

Саме він створив Луцьк таким, який він є, - блогерка про Миколу Романюка
У День Незалежності книжкова блогерка Анна Єкименко-Поліщук поділилася спогадами про покійного колишнього мера Луцька Миколу Романюка, який народився у цей день.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«24 серпня… Вже багато років цей день асоціювався не лиш з святом Незалежності. У цей день народилась Людина, яка назавжди стане великою частиною історії нашого міста! Я завжди багато подорожувала й було сумно, що десь, щось краще ніж у нас. Однак за роки своєї роботи Микола Ярославович зробив усе, аби лучани мали чим пишатися.

Коли ведеш гостей по місту, то завжди розповідаєш, що саме він почав сприяти вуличному мистецтву і ми маємо стільки муралів. Саме він хотів зробити місто туристичним, а тому стільки цікавинок та вказівників. Саме він почав впорядковувати двори… І багато-багато іншого. Звісно, скептики будуть говорити про команду, однак лише сильний лідер здатен об’єднати людей навколо, які разом працюватимуть на результат. Він це умів. Як і умів домовлятися», - йдеться у дописі.

«Мені здається, що саме він створив отой сучасний Луцьк таким, яким він є. І він живе у кожній вулиці та сяйві нового ліхтаря…
Я пишалася тим, що живу тут, що можу розповісти про те, що наше місто перше в Україні (і тут можна писати багато прикладів). І, напевне, саме тому зараз настільки боляче дивитися, як швидко руйнують те, що створювали роками… І як невдячно поводяться з цим спадком лучани…» - пише Анна.

Також вона зазначає, що цього року їй вперше не хочеться їхати у місто на День Незалежності. За її словами, щоб не зробили цьогоріч, там не буде душі, адже справжність не купиш ні за які гроші.

«Перший рік, коли Микола Ярославович не розділить своє особисте свято з лучанами! Й наше осиротівше місто досі не може оговтатися від цієї втрати…Спочивайте з миром, світла людина!» - ідеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Саме він створив Луцьк таким, який він є, - блогерка про Миколу Романюка
24 серпень, 2017, 15:37