Ковельські веслувальники здобули нагороди на чемпіонаті України

Ковельські веслувальники здобули нагороди на чемпіонаті України
Днями на веслувальній базі «Олімпійські надії» на Полтавщині завершився командний чемпіонат України з веслування на байдарках і каное.

У змаганнях взяли участь понад 300 спортсменів зі всіх куточків України, - повідомляє Ковельська міська федерація каное.

Команда Волинської області виборола ІV загальнокомандне місце серед областей-учасниць. Ковельські веслувальники, як зазвичай, показали хороший рівень підготовки, високий спортивний результат та зробили вагомий внесок у скарбничку набраних очок.

Серед титулованих вихованців ковельського веслування, які представляли нашу волинську команду хочеться відзначити: Рибачка Андрія, Троцюка Володимира, Кисіля Антона, Семенюка Павла, Остапчука Назара, Семенюка Сергія, Яцюка Миколу, Чабана Богдана, Яцюка Олександра, Гушинця Олександра, Грабовець Ілону та Проніну Марію. Всі вони стали чемпіонами та призерами командного чемпіонату на різних дистанціях з веслування на каное.

Найбільшу кількість очок у скарбничку завоював Рибачок Андрій. В його активі 8 вдалих фінішів, а саме: п’ять разів він виборював І місце та тричі – ІІ місце на різних дистанціях.

Кисіль Антон – шестикратний призер командного чемпіонату. В його активі: 3 срібла та три бронзи.

По чотири нагороди різного гатунку вибороли Чабан Богдан та Троцюк Володимир.

Семенюк Павло тричі піднімався на п’єдестал після успішного фінішу в каное-четвірці та каное-двійці на різних дистанціях.

Яцюк Микола та Яцюк Олександр принесли команді по дві срібні та дві бронзові нагороди.

Остапчук Назар виборов бронзу в естафеті 4х200 м. Гушинець Олександр в каное-четвірці фінішував з другим результатом (срібло чемпіонату). Семенюк Сергій в каное-двійці на 1000 метровій дистанції виборов срібну медаль.

Дует каноїсток у складі Проніної Марії та Грабовець Ілони вибороли ІІ місце на дистанції 500 м.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.