Аварія з постраждалим у Нововолинську: у поліції розповіли деталі

Аварія з постраждалим у Нововолинську: у поліції розповіли деталі
Учора, 24 серпня, в Нововолинську зіткнулись два автомобіля - Mercedes і Suzuki.

В результаті ДТП водія останнього госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, - повідомили у прес-службі волинського управління Нацполіції.

Автопригода трапилася на вулиці міста вранці. Водій автомобіля Mercedes, 61-річний лучанин, не надав перевагу в русі автомобілю Suzuki, під керуванням 62-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП водій Suzuki отримав численні травми, його госпіталізували до центральної районної лікарні Нововолинська.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспорт-, ним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія з постраждалим у Нововолинську: у поліції розповіли деталі
25 серпень, 2017, 16:28