Завдяки пенальті «Волинь» здобула другу перемогу в сезоні

Завдяки пенальті «Волинь» здобула другу перемогу в сезоні
Луцька «Волинь» завдяки єдиному голу, забитому з пенальті, здобула перемогу в домашньому матчі з ФК «Суми».

Про це повідомили у прес-службі луцького ФК.

Гості розпочали гру активно, намагаючись диктувати свої умови на футбольному полі. Незважаючи на це, волиняни швидко продемонстрували, хто господар на «Авангарді», і взяли м’яч під контроль. Вже на 8-й хвилині здалеку пробивав Романюк, однак його пострілу дещо бракнуло влучності.

Через декілька хвилин хорошу нагоду мав Мелінішин, якого тренерський штаб перекваліфікував в нападника. Сергій потужним ударом злету цілив в дев’ятку, але його удар парирував досвідчений Штанько.На 32-й хвилині той же Мелінішин згаяв ще один хороший шанс відкрити рахунок: новоспечений форвард замикав простріл з лівого флангу, але у ворота не влучив.

Під завершення тайму на авансцену вийшов Тетеренко. Спочатку правий захисник господарів розібрався на фланзі з двома опонентами і небезпечно прострілював у воротарський майданчик сумчан. А на 40-й хвилині Юрій міг забивати і сам, але його удар відбив голкіпер.

Волиняни «гнули свою лінію» і після п’ятнадцятихвилинної перерви. На 49-й хвилині роль плеймейкера на себе приміряв Мелінішин, зрячий пас якого вивів на ударну позицію Ляшенка. Андрій «протягнув» на собі захисника, але пробив у руки голкіперу.

Гол назрівав, і «хрестоносці» таки домоглися свого. На 74-й хвилині Ляшенко накрутив у штрафному майданчику «Сум» Циколію, а центрбек не знайшов кращого виходу, як збити «десятку» волинян. Арбітр без вагань вказав на пенальті і «винагородив» захисника гостей попередженням. До позначки підійшов Шаповал , який впевнено розвів м’яч і Штанька по різних кутах воріт.

Ілля Близнюк намагався підсилити свою гру замінами, але ні досвідчений Каськов, ні його колеги по команді так і не створили по справжньому гольових моментів. У підсумку, «Волинь» зуміла привітати своїх вболівальників з Днем міста, перемігши «Суми» з рахунком 1:0.

Наступний матч «червоно-білі» зіграють 30-го серпня на виїзді проти «Кременя». 4-го вересня «Волинь» прийматиме на «Авангарді» київський «Оболонь-Бровар».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Завдяки пенальті «Волинь» здобула другу перемогу в сезоні
26 серпень, 2017, 01:26