Луцькі патрульні врятували дітей, котрих бабуся зачинила самих вдома

Луцькі патрульні врятували дітей, котрих бабуся зачинила самих вдома
Працівники патрільної поліції Луцька врятували двох дітей, котрих бабуся зачинила самих вдома. Місцеві жителі повідомили, що один з хлопчиків плакав на підвіконні сьомого поверху.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомляє прес-служба патрульної поліції.

25 серпня на службу 102 надійшло повідомлення, що на підвіконні, на 7 поверсі багатоповерхівки, сидить дитина і плаче. Екіпаж негайно прибув на місце події – проспект Соборності. Орієнтовно встановили, в якій квартирі може перебувати дитина. Врешті, потрібні двері таки знайшли та постукали. Всередині було два хлопчики, 4 і 5 років, які розповіли, що їх тут лишила баба у своєї знайомої, але та пішла, тож вони наразі самі, двері відчинити не вміють і хочуть їсти.

Патрульні встановили контакт з дітьми, спілкувались з ними через двері, заспокоювали. Одночасно, викликали рятувальників та встанововлювали особу власниці помешкання.
Власниця, яка прибула на місце, розповіла, що хлопців їй лишила знайома, матір на роботі, сама ж мусила відлучитись і зачинила дітей самих. Потрапивши всередину, інспектори подбали про безпеку дітей і втішили їх.

«Менший хлопець, який виглядав з вікна 7 поверху, справді міг випасти, адже фіранка і нижня частина вікна були відчинені, щоправда, була там дерев’яна перегородка, але в цьому випадку до біди недалеко. Тому дякуємо небайдужим людям, які це побачили і зателефонували на 102. З хлопцями профілактичну бесіду провели, компетентні органи про інцидент повідомили», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Володимир.

Патрульні зібрали всі необхідні матеріали, відібрали заяви та пояснення і передали їх у сектор ювенальної превенції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі патрульні врятували дітей, котрих бабуся зачинила самих вдома
26 серпень, 2017, 12:30