Волинь: відбулися змагання з тріатлону «Polissia Challenge Cup 2017»

Волинь: відбулися змагання з тріатлону «Polissia Challenge Cup 2017»
На Волинському Поліссі у суботу, 26-го серпня, відбулися змагання з крос-триатлону (спринт) « Polissia Challenge Cup 2017”.

Організатори змагань – активісти громадської організації «Смідинська ініціатива», а сам захід відбувся під патронатом Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя». Партнери змагань – Федерація триатлону України та громадська організація «Спортивний Клуб Ковель», - пише БУГ.

Всього подали заявки на участь в « Polissia Challenge Cup” – 113 учасників, з них 81 зареєструвалися та брали участь. Голова організаційного комітету змагань, народний депутат України Ігор Гузь привітав учасників на початку змагань та побажав успішного проходження усієї дистанції.

Усі учасники подолали 1 км, перепливаючи озеро Сомин, Турійського району. Після цього, вони у спеціально призначеній транзитній зоні перевдяглися, та сіли на велосипеди. Проїхавши велосипедами 20 км, спортсмени почали біг – 6 км. Вже у селі Смідин, Старовижівського району,яке називають «колискою Полісся», учасники фінішували.

Так, серед чоловіків, І місце посів Дмитро Маляр з міста Дніпро, який за 1 год 14 хв 11 сек пройшов усю дистанцію. ІІ місце – у Олексія Астаф’єва з Дніпра, який подолав усю дистанцію за 1 год 14 хв та 26 сек . ІІІ місце – у Кирила Бойка з міста Житомир (1 год 15 хв 24 сек).

Серед жінок, І місце посіла жителька Львова Софія Прийма (1 год 18 хв 30 сек), ІІ місце – Інна Рижих із Дніпра ( 1 год 19 хв 16 сек), та ІІІ місце – Лілія Барановська із міста Київ ( 1 год 20 хв 46 сек).

Нагадаємо, грошові винагороди отримали 6 переможців, з них троє чоловіків та троє жінок. За зайняте І місце переможці отримали 15 тис. грн, за ІІ – 10 тис. грн, та за ІІІ – 5 тис. грн, відповідно.



Організатори свята висловили вдячність за підтримку заходу: Турійській та Старовижівській райдержадміністраціям, Турійській районній раді , Волинському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Головному управлінню Нацполіції у Волинській області, Управлінню патрульної поліції міста Луцьк, Управлінню держслкжби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, Волинському обласному центру екстренної медичної допомоги та медичних катастроф, Соминській, Руднянській та Смідинській сільським радам, Луківській селищній раді.

Голова оргкомітету Ігор Гузь зазначив: «Як на мене, все вдалося. Наступного року буде у п’ять разів краще! Буде більший призовий фонд, і, сподіваємося, буде більша кількість учасників. Але мені найбільш приємно, що такий серйозний спортивний захід завершується саме тут, в селі Смідин. Дякую усім присутнім!».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь: відбулися змагання з тріатлону «Polissia Challenge Cup 2017»
27 серпень, 2017, 16:46